Haberler

Altınordu Zorlu Deplasmanda

Ptt 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Alanyaspor'u 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Altınordu, yarın deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak.

Ptt 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Alanyaspor'u 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Altınordu, yarın deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak.

Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakada Sarper Barış Saka düdük çalacak. Maç TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Kırmızı lacivertlilerde tedavileri süren iki sol bek Gökhan Yılmaz ve Emre Kara, bu hafta da forma giyemeyecek.

Oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan toplayan Altınordu, 10 puanlı rakibini yenerek 2'de 2 yapmaya çalışacak.

Hafta içinde deplasmanda Iğdır Arasspor'a tek golle boyun eğerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi, "Rakibimiz tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Son düdüğe kadar disiplini elden bırakmadan, sahadan en az 1 puanla ayrılacağız" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title