Haberler

Altınordu Yeni Sezona Merhaba Dedi

Altınordu yeni sezona merhaba dedi İzmir-DHA Altınordu, yeni sezon öncesi ilk çalışmasını bugün Selçuk-Efes Tesisleri'nde yaptı.

Altınordu yeni sezona merhaba dedi

İzmir-DHA

Altınordu, yeni sezon öncesi ilk çalışmasını bugün Selçuk- Efes Tesisleri'nde yaptı. Başkan Seyit Mehmet Özkan, idman öncesinde Kuşadası Sürekli Kamp Merkezi'nde teknik-idari ekibin yanı sıra oyuncularla da bir araya geldi.

Yeni transferler Uğur Arslan Kuru, Yener Arıca ve Emre Kara ile tanışan Özkan, geçen sezon forma giyen oyuncular da hasret giderdi. Genç oyuncular Çağlar Söyüncü, Fatih Aktay, Cengiz Ünder, Barış Alıcı, Kerim Alıcı, Rıdvan Özdemir, Yusuf Yalçın Arslan, Berk Erel ve Alican Özfesli 'nin A Takım kadrosunda yer almasını Şu anda dünyanın en mutlu insanıyım diye yorumlayan Özkan, herkese başarılar diledi.

Geçen sezon hedefimiz ilk 10'du ve bunu başardık. Şimdi ise sizlerden ilk 6'ya kalmayı hedeflemenizi istiyorum diyen Özkan, Halil İbrahim Tuna ile de özel olarak ilgilendi. Altınordu formasını yabancı oyunculara teslim etmeyeceğiz vurgusu yapan Özkan, Bu topakların çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştirerek doğru bildiğimiz yolda ilerleyeceğiz dedi.

Özkan daha sonra yönetim kurulu üyeleri Dr. Salih Mertan ve Barış Orhunbilge ile birlikte sezonun ilk antrenmanını izledi ve kurban kestirdi. Çalışmaya, yeni transferler ve gençler de katılırken, kardeşinin düğünü nedeniyle izin alan kaleci Tolgahan Acar ise, ekibe Cumartesi günü dahil olacak.

Antrenmanda açıklama yapan teknik direktör Hüseyin Eroğlu ise şunları söyledi Geçen sezon iyi izler bıraktık ve gönüllerin şampiyonu olduk. Ancak bunu devam ettiremezsek hiçbir kıymeti yok. Başarımızın tesadüf olmadığını kanıtlayıp yeni sezonda ilk 6'ya kalmalıyız

Altınordu, 5 Temmuz'a kadar Selçuk-Efes'te çalışacak ve ardından Bolu kampına gidecek. Burada iki hazırlık maçı oynayacak ekibimiz, daha sonra ise Hollanda'ya geçecek.'

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyit Mehmet Özkan Altınordu İzmir Efes Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title