Haberler

Altınordu ve Eroğlu İstikrarı Bırakmıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Süper Lig ve PTT 1. Lig'de mevcut teknik adamlar arasında takımının başında en uzun süre görev yapan teknik direktör olarak dikkati çekiyor.

ALİ KORKMAZ - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Süper Lig ve PTT 1. Lig'de mevcut teknik adamlar arasında takımının başında en uzun süre görev yapan teknik direktör olarak dikkati çekiyor.

Altınordu'nun Spor Toto 3. Lig'de şampiyonluğa ulaştığı 2012-2013 sezonunda göreve gelen Hüseyin Eroğlu, 2013-2014'te de Spor Toto 2. Lig'de şampiyon olarak takımını PTT 1. Lig'e taşıdı.

Yabancı futbolcu oynatmadan iki sezondur PTT 1. Lig'de mücadele eden Altınordu, Eroğlu yönetiminde şimdiye kadar 142 maça çıktı.

Eroğlu, teknik direktör değişikliklerinin sıkça yaşandığı Süper Lig ve PTT 1. Lig'de görev yapan teknik adamlar arasında takımının başında en uzun süre görev yapan teknik direktör oldu.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Eroğlu, Türkiye'de teknik direktörlük konusunda istikrarsızlığın bulunduğunu, bunun yönetimlerin yanı sıra antrenör ve futbolcularla alakalı olduğunu söyledi.

Kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın, Ocak 2007'den bu yana kendisiyle çalıştığını kaydeden Eroğlu, aynı heyecan ve istekle yoluna devam ettiğini belirtti.

Eroğlu, görevinde hep daha iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Teknik direktörlerin istikrarı konusunda yönetimlerin, kurumların karşılıklı güveni çok önemli, sabır önemli. Bu anlamda futbolcu ve yönetim gitmeyeceğine göre en basit olarak antrenör gidiyor. Bu tabii ki yanlış. Özellikle PTT 1. Lig'de bu sene rekor kırılmış herhalde, bu hoş bir şey değil. İstikrar her şeyden önemli, bir hocada karar kıldıysan, o kararın arkasında en azından sezon sonuna kadar durman gerekiyor. Bu anlamda bir sıkıntı var, Türkiye'de alınan 1-2 mağlubiyetle sıkıntı yaşanabiliyor."

"Altyapılarla da ilgileniyoruz"

Fırsat buldukça altyapı antrenmanlarına ve maçlarına gittiğini bildiren Eroğlu, "Sadece A takımla ilgileniyor gibi gözüksek de işimiz altyapılarla da ilgilenmek, gelişimlerini takip etmek. Çünkü onlar 2-3 sene sonra A takım formasını giyecekler." dedi.

Hüseyin Eroğlu, 21 Yaş Altı Ligi'nde mücadele eden takımda forma giyen oyuncuların, rakiplerine göre 2 yaş küçük olduğunu hatırlatarak, şunları ifade etti:

"Kendi liglerinde liderler ancak 21 Yaş Altı Ligi'nin bizim oyuncuların gelişimine katkı sağladığını düşünmüyorum. Altyapısı çok iyi takımlar yok. Biz de bu oyuncuları A takıma aldığımızda Türkiye'nin en zor liginde oynatmak zorunda kalıyoruz. Eğitimini tam tamamlamadan mücadelenin hakim olduğu ligde oynatmaya çalışıyoruz. O çocuklar için zor oluyor. Bizim için Cengiz'i, Çağlar'ı, Yusuf'u çıkarmamız önemli bu sene. Bu sayı artmıyor, zaten genç bir takımız ve yerli oyuncularımızla oynuyoruz. Rakiplerimizin ise 7 yabancısı var ve 5 tanesi sahada oluyor."

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Eroğlu Altınordu Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title