Haberler

Altınordu ve Albimo Alanyaspor Puanları Paylaştı

PTT 1. Lig’in 5. haftasında Altınordu, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ağırladığı Albimo Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

PTT 1. Lig'in 5. haftasında Altınordu, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı Albimo Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "4 haftadır kazanamıyorduk. Kazanmak için mücadele ediyorduk ama bir türlü kazanamıyorduk. Maça da böyle başladık. Maçın ilk yarısı bizim hakimiyetimizde geçti. Bir türlü pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı 5-10 dakikadan sonra toparlandık. Maçın kırılma anlarında öne geçebilseydik galip gelebilirdik. Son vuruşları değerlendiremedik. 1-0'dan sonra 1-1'i yakaladık. Son dakikaya kadar galibiyeti kovaladık ama gol atamayınca kazanamadık. Kazanmamız gereken bir maçtı ama kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

Bugün ilk defa forma şansı bulan Yusuf Abdioğlu için de değerlendirmede bulunan Eroğlu, "Yusuf Abdioğlu gerçekten iyi mücadele etti. Görev bekliyordu ve görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Her futbolcudan faydalanmamız gerekiyor. Lig uzun bir maraton tebrik ediyoruz kendisini" şeklinde konuştu.

Altınordu oyuncusu Berkay Samancı da her iki takımı tebrik ederek, "İyi mücadele ettik. Gol pozisyonlarına girdik değerlendiremedik. Kötü futbol oynamıyoruz fakat galip gelemiyoruz. Bunun için üzgünüz. Bu şansı kırıp galip geleceğiz ve bu beraberliklerin faydasını göreceğiz" sözlerini sarf etti.

ALBİMO ALANYASPOR CEPHESİ

Sözlerine tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak başlayan Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Altıparmak, "Açıkçası bugün, bu haftaya kadar oynadığımız futbolu sergileyemedik. İyi bir takıma karşı oynadık. Özellikle ilk yarı başa baş geçti. İkinci yarıya çok iyi başladık. Golü de bulduk. Oyun tam bizim hakimiyetimize geçmekteyken Ayite'nin oyundan atılması dengemizi bozdu. Bizim için bu şartlarda buradan aldığımız bir puan altın değerinde. Oynadığımız oyun sadece mücadeleye dayalıydı. Rakibimizi de kutluyorum. Kazanmak adına her şeyi yaptılar. Lig uzun bir maraton deplasmanda bir puan aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.

İlk yarıya tutuk başladıklarını dile getiren Albimo Alanyaspor oyuncusu Emre Akbaba ise, "İkinci yarı biraz daha hareketliydik. Golü de bulduk. Ondan sonra verilen kırmızı kart önümüzü biraz kesti. Yine de iyi mücadele ettik" ifadelerini kullandı.

Bir diğer Albimo Alanyasporlu oyuncu Ahmet Özer de 3 puan için Manisa'ya geldiklerini kaydederek, şöyle konuştu:

"Önemli bir takımla karşılaştık bugün. Kırmızı kart pozisyondan sonra rakibimiz biraz daha üzerimize geldi. Biz yine de iyi mücadele ettik. Buradan aldığımız bir puan kötü değil ama galipte gelebilirdik." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Altınordu 19 Mayıs Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title