Haberler

Altınordu Üç Koldan

Ptt 1. Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Selçuk- Efes Tesisleri'nde sürdüren ve transferde şu ana kadar 5 takviye yapan Altınordu, 18 Temmuz'da başlayacak Hollanda kampına kadar 3 futbolcunun daha işini bitirmeyi planlıyor.

Sözleşme imzalamadan takımdan ayrılan İrfan Başaran'ın yerine orta sahaya Akhisar Belediyespor'dan Kenan Karışık'ı getirmek için düğmeye basan kurmayların bu futbolcuyla yarın İzmir'de masaya oturacağı öğrenildi.

Menemen Belediyespor'dan sağ bek Mazlum'la her konuda anlaşan kırmızı-lacivertliler, futbolcunun bonservis sorununu çözmeye çalışıyor. Yönetimin Mazlum için Menemen'e bonservis ücreti ödeyeceği ancak bu rakamın futbolcunun yıllık alacağından düşüleceği öğrenildi. Altınordu, dün 1461 Trabzon'dan kanat oyuncusu Abdülkadir'le de prensipte el sıkıştı. Abdülkadir'in 1-2 gün içerisinde ya bonservisiyle ya da kiralık olarak takıma katılması bekleniyor.
- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu Hollanda Efes Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title