Haberler

Altınordu U14 Takımı, Frankfurt'taki Turnuvada Dördüncü Oldu

Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) U14 Takımı, Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen Rhein-Main U14 Cup'ta 12 takım arasında 4'üncü olurken, oynadığı futbolla keyif verdi.

Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) U14 Takımı, Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen Rhein-Main U14 Cup'ta 12 takım arasında 4'üncü olurken, oynadığı futbolla keyif verdi. Grup maçlarında Wehen Weisbaden, Stuttgart, Darmstadt 98 ve Eintrachh Frankurt'u geride bırakarak lider olarak yarı finale çıkan ekibimiz, Hofffenheim'e penaltılarla 4-1 mağlup oldu. Üçüncülük maçında FSV Frankfurt'a yine penaltılar sonucu 4-1 mağlup olan kırmızı lacivertliler turnuvayı dördüncü bitirdi. Gurbetçi vatandaşlarımızını büyük ilgi gösterdiği Altınordu takımında Gökberk attığı 9 golle turnuvanın gol kralı oldu.

AFEK Genel Kaptanı Köksal Ferizcan, turnuvanın çocuklar için çok verimli geçtiğini söyledi. Ferizcan, "Almanya'da yaşayan Türk aileleri bize büyük destek verdi. Çocuklarımız onların yanında kalarak farklı bir kültürle tanıştı. Turnuvada ise oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. 12 takım arasında tek yabancı kulüp olan Altınordu, İzmir'in göğsünü kabarttı" diye konuştu. Antrenörler Melih Sapmaz ve Ümit Öziş ise maçların salonda oynandığını belirterek, "Çocuklarımız daha çok çim zemine alışık. Kısa sürede hazırlıklarımızı yaparak salonda ter döktük. Gösterdiğimiz performans memnun edici" yorumunu yaptı. - Frankfurt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu Frankfurt Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title