Haberler

Altınordu-Samsunspor Maçından Notlar

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Samsunspor karşısında geçen haftaki Mersin İdmanyurdu maçında sahaya sürdüğü ilk 11'de 2 değişiklik yaptı.

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Samsunspor karşısında geçen haftaki Mersin İdmanyurdu maçında sahaya sürdüğü ilk 11'de 2 değişiklik yaptı. Eroğlu, kanatlarda sarı kart cezalısı Erdoğan'ın yokluğunda cezası biten Abdülkadir'i, Barış'ın yerine ise yine cezasını tamamlayan Beykan'ı ilk 11'e monte etti.

SAMSUNSPOR'un ilk 11'inde görev alan forvet Göksu ve ön libero Kenan, sezonun ilk yarısında forma giydikleri Altınordu'ya rakip oldu. İki futbolcu, maçtan önce eski takım arkadaşları ve teknik ekiple hasret giderdi. Göksu, 2.5 sezon formasını giydiği İzmir ekibinde kaptanlık görevini de üstlenmişti.

EV sahibi ekipte geçen hafta Mersin deplasmanında profesyonel kariyerinin ilk golüne imza atan genç Enis, kasığındaki sakatlık nedeniyle kadroda yer almadı. Kırmızı-lacivertlilerde idman eksiği olan Yusuf Abdioğlu da 18'e alınmazken, tedavileri süren Oğulcan, Yusuf Yalçın ve Berk de forma giyemedi.

İZMİR temsilcisini numaralı tribünde yaklaşık 300 kişi desteklerken, konuk takımı kale arkası tribününde 200 kadar Samsun taraftarı yalnız bırakmadı. İki takım taraftarları da, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' tezahüratı yapıp İzmir Marşı'nı söyledi. Karşılaşmayı Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de protokol tribününden takip etti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Hüseyin Eroğlu Samsunspor Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title