Haberler

Altınordu'nun Yıldız Adayları

Altyapıda gerçekleştirdiği hamleyle Türkiye'ye örnek olan Altınordu, yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya başladı.

Altyapıda gerçekleştirdiği hamleyle Türkiye'ye örnek olan Altınordu, yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya başladı. Kırmızı lacivertli ekibin 17 yaşındaki kanat oyuncusu Cengiz Ünder ve 18 yaşındaki stoper Çağlar Söyüncü, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe önünde gösterdikleri performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'dan da tam not alan iki genç yetenek, PTT 1'inci Lig'de Manisaspor'la oynanan maçta da görev yaparak ilk deneyimlerini yaşadı.

"Çağlar 13, Cengiz ise 10 yaşından bu yana bizimle" diyen Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Altyapımızda daha pek çok yıldız adayımız var. Kerim ve Fatih de A Takım'da forma giyecek kalitede. Yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Murat Dizdar, savunmadaki tatlı sert oyun tarzı nedeniyle Çağlar'ın, eski Fenerbahçeli Lugano'ya benzetildiğini ifade ederken, Cengiz'in özgüven kazandıkça çok daha iyi işler yapacağını sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Cengiz Ünder Fenerbahçe Altınordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title