Haberler

Altınordu'nun Koray'ın Hayali Milli Forma

Altınordu’nun gurbetçi oyuncusu Koray Kaçınoğlu’nun hayallerini ay-yıldızlı forma süslüyor.

Altınordu'nun gurbetçi oyuncusu Koray Kaçınoğlu'nun hayallerini ay-yıldızlı forma süslüyor. Altınordu'nun 1.FC Köln takımından transfer ettiği gurbetçi oyuncu Koray Kaçınoğlu, hedefinin ay-yıldızlı forma olduğunu söyledi.

Alman Milli Takımı'nda U16-U20 yaş kategorilerinde 35 kez görev yaptığını; ancak A Milli Takımımızda ay-yıldızlı formayı giymeyi düşlediğini söyleyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, "Altınordu'da kendimi geliştirerek bu hayalimi gerçek bir hedefe dönüştürmeyi istiyorum. Her futbolcuya nasip olmayacak bu başarı beni için uzak değil" dedi.

Altınordu'nun kendi gelişimi açısından çok önemli bir yer olduğunun altını çizen genç oyuncu, "PTT 1. Lig'ten bu hedefe ulaşmak çok güç. Süper Lig'e çıktığımız taktirde ay-yıldızlı formaya doğru bir büyük adım atmış olacağım. Yaşım genç. Bugünden yarına olacak bir hedef değil bu. 2-3 yıllık bir gelişim sürecinde buna ulaşabileceğime inanıyorum" diye konuştu.

Altınordu'nun genç ancak ne istediğini bilen bir kadro yapısı olduğuna dikkat çeken Koray Kaçınoğlu, "Adaptasyon sürecini çabuk aştım. Uzun süredir bir arada olan bir ekibin parçası olmak, bu süreci daha da hızlandırıyor. Lige kadar önümüzde 45 günden fazla zaman var. Her gecen gün daha ileriye giderek, bu lige renk katacak bir ekip olacağımıza inanıyorum" dedi.

20 Temmuz 1994 Krefeld doğumlu Koray Kaçınoğlu, futbola 4 yaşındayken Anadolu Türk Spor Kulübü'nün alt yapısında başladı. 15 yaşında MSV Duisburg'a geçti ve 3 yıl bu takımın formasını giydi. 2011'de 1. FC Köln'e transfer olan Koray Kaçınoğlu, geçen sezon 2. Lig şampiyonluğu yaşayan ekipte görev aldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınordu Köln Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title