Haberler

Altınordu'nun Gençleri Sparta Prag Önünde

UEFA Avrupa Gençlik Ligi'nde ilk turda Bulgaristan'ın Levski Sofya takımını eleyen Altınordu U19 Takımı, 2'nci tur ilk maçında yarın Çek Cumhuriyeti temsilcisi Sparta Prag'ı konuk edecek.

UEFA Avrupa Gençlik Ligi'nde ilk turda Bulgaristan'ın Levski Sofya takımını eleyen Altınordu U19 Takımı, 2'nci tur ilk maçında yarın Çek Cumhuriyeti temsilcisi Sparta Prag'ı konuk edecek. Bornova Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı Macar Federasyonu'ndan Karako Ferenc, Szert Balazs ve Szalai Balazs hakem üçlüsü yönetecek. Geçtiğimiz günlerde UEFA tarafından akredite edilen Bornova Stadı'nda oynanacak ilk Avrupa kupası maçına giriş ücretsiz olacak.

Futbolseverlerin İzmir Metro'nun Bornova veya Evka-3 istasyonlarından ESHOT'un 358 veya 317 numaralı otobüsleri ile aktarma yaparak stada ulaşabilecekleri, ayrıca stat ile Evka-3 istasyonu arasında ring seferi yapılacağı açıklandı. Altınordu U19 Takımı Antrenörü Gökhan Ertunç, "Birinci turu geçerek önemli bir başarı sağladık. Sparta Prag karşısında rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz" dedi. Bu maçın rövanşı 30 Kasım Çarşamba günü Prag'da oynanacak.

İLK TURLAR GOLLÜ GEÇTİ

Altınordu, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk turda Bulgaristan'ın Levski Sofya takımı ile karşılaştı. İzmir'deki ilk maçı 5-0 kazanan kırmızı lacivertliler, deplasmandan ise 1-1'lik skorla ayrılıp tur biletini aldı. Sparta Prag ise ilk turda Karadağ temsilcisi Mladost Podgorica'yı 4-0 ve 5-0'lık skorlarla mağlup ederek üst tura yükseldi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bulgaristan Sparta Prag Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title