Haberler

Altınordu'nun Dersi Bandırmaspor

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde ilk 2 haftayı 1 puanla kapatan Altınordu, pazar günü konuk edeceği Bandırmaspor'u ezberliyor.

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde ilk 2 haftayı 1 puanla kapatan Altınordu, pazar günü konuk edeceği Bandırmaspor'u ezberliyor.

Selçuk- Efes Tesisleri'nde bugün yapılması gereken antrenmanı iptal eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, oyuncularına bireysel analizlerle rakip futbolcuların özelliklerini tek tek anlatıyor. Balıkesir temsilcisinin kaybettiği Denizlispor ve Büyükşehir Gaziantepspor maçlarını yardımcılarına izleten Eroğlu, aldığı raporlar doğrultusunda rakibin güçlü ve zayıf taraflarını oyunculara aktarıyor.

Bandırmaspor'un özellikle ilk 30 dakikalarda etkili futbol oynadığının altını çizen teknik heyet, bu bölümde savunmada dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi. Milli maç arasınının kendilerine ilaç gibi geldiğini ifade eden Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, "Takımda bazı sakat oyuncularımız var ancak yerlerine görev alacak isimlere de güveniyoruz. İki hafta boyunca çok iyi çalıştık. Hollanda kampındaki havamızı yeniden yakaladık. Rakip de çıkış arayacak, fakat 3 puandan başka düşüncemiz yok" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Altınordu Efes Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title