Haberler

Altınordu'nun Davraz Kampı Başladı

Teknik direktör Eroğlu: "Sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, Kuşadası Sürekli Kamp Merkezi ve Selçuk Efes Tesisleri'nde yaptıkları ilk etap kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini, bu kampın ardından 11 günlük Isparta Davraz kampındaki ilk çalışmalarını bugün gerçekleştirdiklerini söyledi.

İlk etap çalışmalarında eski ve yeni oyuncuların uyum sorunu yaşamadığını kaydeden Eroğlu, "Tatilde oyuncularımıza verdiğimiz program uygulandığı için ilk etabı rahat geçirdik. Davraz kampında oyunsal anlamda da eksiklerimizi görüp bunları gidermek için çalışmalar yapacağız. Davraz kampıyla birlikte geçen sezonki gibi yüksek tempoda oynamak ve topa sahip olmak, hücum varyasyonlarının üzerine koyup çalışmamız gerekiyor. Rakiplerimiz güçlü, bunun için daha çok çalışmamız gerekiyor. Yeni gelen oyuncularımızı da bu sistemin içerisine dahil ederek uyumlarını artırmayı hedefliyoruz. Sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz.

Davraz kampında Kardemir Karabükspor ve Alanyaspor ile iki hazırlık maçı yapacak Altınordu'nun kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Evren Üstündağ, Cihan Topaloğlu, Erce Kardeşler, Kemal Cingirt, Sinan Osmanoğlu, Murat Cömert, Gökhan Yılmaz, Koray Kaçınoğlu, Yusuf Abdioğlu, Çağlar Söyüncü, Murat İrişli, Timur Temeltaş, Arif Morkaya, Engin Güngör, Halil İbrahim Tuna, Ozan Sol, Berkay Samancı, Mert Hakan Yandaş, Erdoğan Yeşilyurt, Alim Harlak, Mertan Caner Öztürk, Taha Balcı, Doğan Karakuş, Göksu Türkdoğan, Yasin Kocatepe, Yusuf Yalçın Aslan, Kerim Alıcı, Fatih Aktay. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Eroğlu Altınordu Kuşadası Efes Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title