Haberler

Altınordu, İzmir Atatürk Stadı'nda Fırtına Gibi

PTT 1. Lig'de Denizlispor'u 2-0'lık skorla geçen Altınordu, İzmir Atatürk Stadı'nda oynadığı 4 maçı da kazandı.

PTT 1. Lig'de Denizlispor'u 2-0'lık skorla geçen Altınordu, İzmir Atatürk Stadı'nda oynadığı 4 maçı da kazandı.

Denizlispor karşısında son yarım saatlik bölümde bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup eden İzmir temsilcisi, geçen haftaki Giresunspor mağlubiyetinin ardından haftayı 3 puanla kapattı.

Altınordu'nun sezon başında Adanaspor'dan kadrosuna dahil ettiği Murat Yılmaz, bu sezon 3. golüne ulaşıp, takımdaki en golcü isim konumuna yükseldi. Genç oyuncu Cengiz Ünder ise 2. golüne imza attı.

İç sahada oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan Altınordu, iki yenilgisini de İzmir Atatürk Stadı'nın hazır olmaması nedeniyle Denizli Atatürk Stadı'nda oynadığı Samsunspor ve 1461 Trabzon maçlarında almıştı.

İzmir temsilcisi daha sonra Atatürk Stadı'ndaki Alanyaspor, Vartaş Elazığspor, Göztepe ve son olarak Denizlispor müsabakalarını kayıpsız geçti. Altınordu iç sahada topladığı 12 puanla evinde en başarılı ekipler içinde yer alıyor.

Geçen sezonun 11. haftasını 11 puanla 13. sırada geçen İzmir temsilcisi, bu sezon ise 11. haftada 18 puana ulaştı.

Daha önce Ziraat Türkiye Kupası'nda Iğdır Arasspor karşısında forma giyen 18 yaşındaki Berk Erel, Denizlispor maçıyla ilk lig maçına çıktı. Genç oyuncu daha önce çeşitli yaş kategorilerinde 106 müsabakada forma giymişti.

Altınordu, lige verilecek aranın ardından 23 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak

Kaynak: AA / Yerel

Giresunspor Denizlispor Altınordu İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title