Haberler

Altınordu-Giresunspor Maçından Notlar Açıklaması

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, üçüncü sezonunu geçirdiği kırmızı-lacivertli ekibin başındaki 100'üncü resmi maçına çıktı. Üst üste iki şampiyonluk yaşadığı İzmir ekibinde önceki sezon 3. Lig ve kupada 35, geçen sezon 2. Lig ve kupada 36, bu sezon ise PTT 1. Lig ve kupada 29 karşılaşmada görev alan Eroğlu, toplamda 100 karşılaşmada takımın başında yer aldı. Hüseyin Eroğlu'na maçtan önce eşi Altınordu 2. Başkanı Salih Mertan çiçek takdim etti.

ŞEYTAN'ın deplasmanda 2-1 kazandığı Denizlispor maçının ilk 11'inde 2 değişiklik yapıldı. Altınordu'da forvette cezalı Göksu'nun yerine Taha şans bulurken, orta sahada Oğuzhan'ın yerine cezası sona eren Erdoğan ilk 11'de görev aldı.

İZMİR'deki yağışlı havanın da etkisiyle maça beklenen ilgi gösterilmedi. Yaklaşık 500 Altınordu taraftarı kapalı tribünün sağında takımı yalnız bırakmazken, az sayıda Giresunspor taraftarı da kapalının solunda yer aldı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Giresunspor Altınordu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title