Haberler

Altınordu-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçından Notlar

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, geçen hafta deplasmanda 3-1 kazandıkları 1461 Trabzon maçında sahaya sürdüğü ilk 11'i Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında değiştirmedi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, geçen hafta deplasmanda 3-1 kazandıkları 1461 Trabzon maçında sahaya sürdüğü ilk 11'i Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında değiştirmedi. Kırmızı-lacivertlilerde Trabzon deplasmanında dizinden sakatlanan kaleci Tolgahan iyileşerek takımdaki yerini aldı. Şeytan'da geçen hafta kadroda yer almayan yeni transfer Ahmet Arı yedek soyundu. Cezalı Timur ise forma giyemedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da ise sakatlığı olan Alanzinho ve hasta olan Benjamin Fuchs ile Ufuk kadroda yer almadı.

İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakaya ilgi yok denecek kadar azdı. Ev sahibi ekibi desteklemek için yaklaşık 300 taraftar kapalı tribünde yer alırken, konuk ekibin seyircisi İzmir'e gelmedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hüseyin Eroğlu Altınordu Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title