Haberler

Altınordu Galibiyetle Yine Tanışamadı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında yenilgiden genç stoper Çağlar'ın 90+2'nci dakikada attığı golle kurtulan Altınordu, PTT 1'inci Lig'in 4'üncü haftasında da galibiyetle tanışamadı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında yenilgiden genç stoper Çağlar'ın 90+2'nci dakikada attığı golle kurtulan Altınordu, PTT 1'inci Lig'in 4'üncü haftasında da galibiyetle tanışamadı.

Daha önce Boluspor deplasmanında 90+4'üncü dakikada fileleri sarsarak takımına 1 puan kazandıran Çağlar, kırmızı lacivertli ekibi bir kez daha mağlup olmaktan kurtarırken sezona ilk 6 hedefiyle başlayan Altınordu'da ilk 4 maçta atılan 2 golün de savunma oyuncusundan gelmesi, hücumda yaşanan sıkıntıyı bir kez daha gözler önüne serdi. "Geride kalan 4 haftanın en kötü performansını ortaya koyduk" diyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:

"Sahada gerekenleri yapamadık. Bu oyun bize yakışmadı. Biz futbolu çirkinleştirmeden, birlikte ve sistemli oynamaya çalışan bir ekibiz. Bunu yapamayınca rakip üzerimize geldi. Kalemizde golü gördüten sonra ileride kalabalık olmaya çalıştık, ancak bu yeterli değil. Oyundan memnun değilim."

Altınordu'da ilk profesyonel müsabakasına çıkan 18 yaşındaki sol bek Yusuf Acer, performansıyla beğeni topladı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Altınordu Boluspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title