Haberler

Altınordu da Yeni Sezon Hazırlıkları

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, yeni sezonda ligde ilk 6'nın içinde yer alarak play-off'ta mücadele etmeyi hedefliyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, yeni sezonda ligde ilk 6'nın içinde yer alarak play-off'ta mücadele etmeyi hedefliyor.

Yeni sezon öncesi Afyonkarahisar'da kamp yapan Altınordu, hazırlık maçları ve antrenmanlarla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İzmir ekibinin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladıklarını, üçüncü etap için bulundukları Afyonkarahisar'da 2 hazırlık maçı oynayacaklarını ifade etti.

Bulundukları ligde 3 yıldır ses getiren bir takım olduklarını dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Geçen sezon son haftaya kadar play-off'u kovaladık. Bu sezon seriye daha erken başlamak ve istikrarı ilk maçlardan itibaren yakalamak istiyoruz. Bu potansiyele sahibiz. Ligde isim olarak birçok güçlü takım var. Belki futbolun çok oynanmadığı bir lig, daha çok oynatmamaya yönelik bir ligimiz var. Gerçekten çok zor bir lig. Belki Süper Lig'den daha zor. Biz de bu ligde artık neler yapabileceğimizi, nasıl başarabileceğimizi yaşayarak öğrendik. Futbolcularımız da buna adapte olmaya başladı. Yeni sezonda ligde ilk 6'nın içerisinde yer alarak play-off'a kalmak istiyoruz. Tabii ki kolay olmayacak ama bunu zorlayacak kapasiteye sahibiz. İlk maçlardan itibaren kendi kimliğimizi, kendi oyun sistemimizi oturtup hedeflerimize ulaşmak istiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Eroğlu Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title