Haberler

Altınordu'da Yaprak Dökümü

PTT 1. Lig'in İzmir temsilcisi Altınordu'nun ikinci yarı planları şekillendi. Kırmızı-lacivertli ekip, Cihan Topaloğlu'nu kiralarken, Koray Kaçinoğlu ve Ozan Sol'un da kiralanacağını açıkladı. Orta saha oyuncusu Yusuf Akyel'in de kendisine takım bulması istendi.

Altınordu'da ilk yarı boyunca fazla forma şansı bulamayan Koray Kaçinoğlu, tecrübe kazanması için başka bir takıma kiralık olarak gönderilecek. Koray'ın yüksek ihtimalle Almanya'da bir takımda forma giyeceği öğrenilirken, orta saha oyuncusu Yusuf Akyel'in de kendisine takım bulması istendi.

İki sezondur kırmızı-lacivertli formayı giyen ancak bu sezon kadroda kendisine fazla yer bulamayan Ozan Sol'un da kiralanması yönünde karar verildi. Kaleci Cihan Topaloğlu'nun Tire 1922'ye kiralık olarak verilmesine karar verilirken, Altınordu U-18 takımında görev yapan Erce Kardeşler'in ise profesyonel yapılması kararı alındı.

"KAPTANA TEKLİFLER VAR"

Kaptan Murat Cömert için de transfer teklifleri geldiğini söyleyen Altınordu Sportif Direktörü Murat Dizdar, "Gelen teklifleri değerlendirme kararı aldık. Henüz kesinlik kazanan bir durum yok. Konu kısa bir süre içerisinde netleşecek" dedi.

Altınordu, geçtiğimiz hafta da Engin Güngör ve Muhammet Yürükuslu ile yollarını ayırmış, sezon başında İstanbul Başakşehir'den kiralanan İbrahim Yılmaz ise kulübüne geri dönmüştü.

KAMP KUŞADASI'NDA

Ligin devre arasına Samsunspor beraberliğiyle giren Altınordu, 9 Ocak Cuma gününe kadar izin yapacak. Kırmızı-lacivertli ekip, aynı gün Kuşadası'nda toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Altınordu'nun üç haftalık arada oynayacağı özel maçların ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ertelenen Fenerbahçe karşılaşmasının programı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kuşadası Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title