Haberler

Altınordu'da Parola İstikrar

ALTINORDU teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, son 2 sezonda istikrarsız sonuçlar aldıkları 1'inci Lig'de bu defa istikrarlı bir tablo çizmek istediklerini söyledi.

ALTINORDU teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, son 2 sezonda istikrarsız sonuçlar aldıkları 1'inci Lig'de bu defa istikrarlı bir tablo çizmek istediklerini söyledi.

2014-15'te ilk 7 haftada galibiyet yüzü göremediklerini, son 10 haftada ise 9 galibiyet, 1 beraberlik aldıklarını hatırlatan Hüseyin Eroğlu, geçtiğimiz sezon da bölüm bölüm istedikleri sonuçları aldıklarını belirtirken, "Play off hedefimize ulaşmak için işi baştan sıkı tutmalıyız. İstikrarı ilk haftadan son haftaya kadar taşımak istiyoruz. Bunu başaracak potansiyele sahibiz. Pazar günü evimizde oynayacağımız Giresunspor maçı bu açıdan çok önemli" dedi. Ligdeki en önemli kozlarının takım oyunu olduğunu ifade eden Hüseyin Eroğlu, şöyle devam etti:

"Yeni bir ekip oluşturduk, ancak uyum sürecini çabuk atlattığımızı söyleyebilirim. Oyun sistemi, tempo ve takım oyunu bizim için çok önemli. Takım oyunundan vazgeçemeyiz, bu şekilde ön plana çıkmaya çalışacağız."

Hazırlık döneminde fiziksel ve görsel çalışmalarla birlikte taktisel çalışmalara da önem verdiklerini anlatan Hüseyin çEroğlu, bu çalışmaların mevyelerini, müsabakalarda skora yansıtarak toplayacaklarını belirtti.

Bu arada Altınordu'da tedavileri süren sağ bek Uğur, forvet Fatih ve orta saha oyuncusu Berk kadroda yer almayacak.

TARAFTARLAR İDMANI ZİYARET ETTİ

Altınordu Taraftar Derneği Başkanı Rüştü Gülle ve yönetim kurulu üyeleri, Selçuk Efes Tesisleri'nde yapılan antrenmandan önce teknik direktör Eroğlu'na çiçek verdi, kaptan Göksu'ya ise çikolata ikram etti. Kırmızı lacivertli ekibe moral ziyareti yapan taraftarlar, antrenmanı takip ederek Genel Kaptan Sedat Gündoğdu'dan takım hakkında bilgi aldılar.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title