Haberler

Altınordu'da Eroğlu Yenilere Kalkan

Ptt 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk maçında evinde Adana Demirspor'a 3-1 yenilerek alt sıralarla bağını koparamayan Altınordu'nun teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yeni transferleri Bahattin Köse ve Kerim Avcı'ya sahip çıktı.

Ptt 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk maçında evinde Adana Demirspor'a 3-1 yenilerek alt sıralarla bağını koparamayan Altınordu'nun teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yeni transferleri Bahattin Köse ve Kerim Avcı'ya sahip çıktı.

59'uncu dakikada takımının tek golünü kaydeden Bahattin'e 77'nci dakikada gösterilen kırmızın kartın ağır olduğunu belirten Hüseyin Eroğlu, "Rakibi görmeden ayağını kaldırdı, kasıtlı bir hareket yoktu, karar ağır" dedi. Direkt kırmızı kart gördüğü için en az 2 maç ceza alması beklenen gurbetçi golcü, cezanın birini çarşamba günü kupada Bayburt Grup Özel İdare deplasmanında çekecek.

Oyuna ikinci yarıda girip skor 2-1'ken penaltı kaçıran Kerim'in skora katkı sağlayacak, yaratıcı özelliklere sahip bir futbolcu olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu, "Skorer kimliğine güveniyoruz. Penaltı çalışması yapmıştık ancak futbolda bunlar var. İki transferimiz de uyum sorununu çözünce çok faydalı olacak" diye konuştu.

"Beraberliği sağlasaydık maçı rahat kazanabilirdik" diyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, aleyhlerine verilen penaltıda topun Sinan'ın eline çarptığını, bu kararın da haksız olduğunu kaydederek, "Rakip oyuncular her itirazında faul aldı. Biz sadece futbolumuza odaklanıyoruz" ifadesini kullandı.

SON YOLCU MERTAN

Altınordu'da, Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmayan Mertan Öztürk'ün kiralık listesine konduğu öğrenildi. Mertan devre arasında kadrodan elenen 9'uncu isim olacak. 22 yaşındaki futbolcu bu sezop PTT 1'inci Lig'de 12 maçta biri penaltıdan olmak üzere 2 kez rakip fileleri sarstı.

OĞUZHAN FORMAYI GİYDİ

Altınordu'nun  prensip anlaşmasına vardığı Çaykur Rizespor'un sol beki Oğuzhan Berber'in Altınordu formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Yönetimin, Karadeniz ekibiyle aradaki küçük pürüzleri çözdükten sonra genç oyuncuya resmi imzayı attıracağı öğrenildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Bahattin Köse Altınordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title