Haberler

Altınordu'da Eroğlu Rahat

Ptt 1'inci Ligi'nde lider Kayserispor'a deplasmanda tek golle yenilerek tehlikeli bölgeye bir adımn daha yaklaşan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Panik yok" mesajı verdi.

Ptt 1'inci Ligi'nde lider Kayserispor'a deplasmanda tek golle yenilerek tehlikeli bölgeye bir adımn daha yaklaşan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Panik yok" mesajı verdi.

Düşme hattının 3 puan üzerinde yer aldıklarını hatırlatan Hüseyin Eroğlu, sadece ellerindeki avantajı yitirdiklerini belirterek, "Play off'a yaklaşma şansımızı iyi kullanamadık. Alacağımız 1-2 galibiyetle yeniden üst sıralara tırmanacağız. Küme düşme korkumuz yok" dedi. Kayseri'de takımının performansından memnun kaldığını ifade eden Hüseyin Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İyi oyunumuzun karşılığını alamadık. Alanyaspor ve Boluspor mağlubiyetlerinde kötüydük, ancak bu kez son düdüğe kadar pes etmedik, rakibe zor anlar yaşattık. Yenilmemize rağmen, futbolumuz bize umut ve moral verdi. Pazartesi günü 2 puan üzerimizde yer alan Adanaspor'u evimizde mağlup ederek yaşadığımız puan kayıplarını telafi edeceğiz." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Kayserispor Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title