Haberler

    Altınordu'da Ali Koç Rüzgarı

    1907 FENERBAHÇE Derneği Başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri, Altınordu kulübüne çıkarma yaptı.

    1907 FENERBAHÇE Derneği Başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri, Altınordu kulübüne çıkarma yaptı...

    Koç ve beraberindekiler kırmızı lacivertli kulübü ziyaret etti. Yaklaşık 6 saat süren ziyaret Torbalı'daki AFMO'dan başladı, daha sonra Selçuk-Efes Tesisleri ile yeni A Takım Yerleşkesi görüldü, bizzat Başkan Seyit Mehmet Özkan'dan bilgiler alındı. Ali Koç, Altınordu ile ilgili çok farklı kaynaklardan bilgiler aldığını belirterek, şunları söyledi: Burada yapılanlar sadece Türkiye'ye değil, Avrupa'ya da örnek. İnşallah ihtiyacımız olan Türk gençleri burada yetişir ve sadece Altınordu'ya değil Türk futboluna da katkı sağlar. Çocuklar, personel, antrenörler, tesis düzeni, başkan Seyit Mehmet Özkan'ın enerjisi, cana yakınlığı, samimiyeti ve adanmışlığı gerçekten bizi farklı duygular içine soktu.

    Altınordu'nun sadece Türk futbolcularının yer alacağı bir ekiple Süper Lig'de, Avrupa'da mücadele etmek gibi uzun vadeli misyonu gerçekleştirmemesi için bir neden yok. Burası yüksek bir standarda sahip. İyi birey ve iyi vatandaş yetiştirilmesi için çaba gösteriliyor. Vatana ve millete fayda konusunda bir eksik varsa, bana göre o futbolcunun yeteneğinin de hiçbir faydası yok.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Seyit Mehmet Özkan Altınordu Ali Koç Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title