Haberler

Altınordu Başkanı Özkan İnançlı

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, bu sezon PTT 1'inci Lig'de uygulanacak 5+5 yabancı kuralının kendilerini daha da hırslandıracağını ifade etti. Yabancı oyuncu oynatmamayı özel bir misyon olarak kabul ettiklerini dile getiren Başkan Özkan, "Altınordu bu ülke için bir rol model kulüptür. Amacımız bu topraklardan gerçek profesyoneller yetiştirmek. Rakipler omurgalarını yabancılardan oluşturacak, ancak takımımız aslanlar gibi mücadele edip bu dezavantajı avantaja çevirecek. Çünkü inancımız var. Bu özel görevi başarmak için buradayız" dedi.

Altyapıda futbol eğitimi verdikleri çocuklara 7-14 yaş arasında sportmenliğin önemini anlattıklarını, daha sonra ise futbolun bir meslek olduğunu öğrettiklerini belirten Özkan, "Ağaç yaşken eğilir. Çocuklarımız bu eğitimi aldıkça ileride Avrupa liglerinin kalitesinde maçları bu ülkenin insanları da seyredecek diye konuştu. Kırmızı lacivertli takımın uyum dönemini geride bıraktığını kaydeden Seyit Mehmet Özkan şöyle konuştu:

"Önemli olan sürdürülebilir başarılar. Sistemli bir şekilde gidiyoruz, A takımımız buzdağının görünün kısmı. 18 yaş takımımızdan 8 oyuncu A takımda. Biz büyük bir aileyiz."

FORMA İÇİN GELDİK

Altınordu'nun yeni transferleri sağ bek Uğur Arslan Kuru, sol bek Emre Kara ve forvet arkası Yener Arıca, formayı kapmak için büyük çaba göstereceklerini vurguladı. İzmir ekibine geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden üçlü, "Takımımızın hedefine katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyit Mehmet Özkan Altınordu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title