Haberler

Altınordu Başkanı: Çağlar Söyüncü Yurt Dışına Gidiyor

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Çağlar Söyüncü transferi yüzde 90 kesinleşti." dedi. Teknik Direktör Eroğlu, genç futbolcuyu maç kadrosuna almadı.

Altınordu'nun genç oyuncusu Çağlar Söyüncü gelecek sezon takımdan ayrılıyor. İzmir Kulübü genç oyuncunun yüzde 90 başka bir takıma transfer olacağını duyurdu.

Çağlar bu nedenle Altınordu'nun PTT 1. Lig'de kalan 2 maçında forma giyemeyecek. Çağlar'ın Almanya'nın Freiburg, Köln ya da Bayer Leverkusen takımına transfer olması bekleniyor.

Beşiktaş ile ismi anılan 19 yaşındaki genç savunmacı için Almanya'nın Freiburg kulübü Altınordu'ya daha önce 2.5 milyon Euro önermiş ancak Çağlar'ın annesi izin vermediği için transfer gerçekleşmemişti.

ALTINORDU RESMEN AÇIKLADI

Altınordu, Adana Demirspor ile 6 Mayıs Cuma günü oynayacağı maç için Adana'ya giderken, transferi gündemde olan genç oyuncu Çağlar Söyüncü, 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Çağlar Söyüncü'nün transferinin yüzde 90 oranında kesinleştiğini açıklarken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da yaşanan gelişme üzerine, herhangi bir sakatlık riski yaşanmaması için genç oyuncuyu kadroya almadı.

Başkan Özkan, Çağlar Söyüncü'nün transferinin resmen kesinleşmesi durumunda ise yeni kulübüyle ilgili açıklamanın hemen yapılacağını belirtti ve genç oyuncunun Karşıyaka derbisinde de forma giymeyeceğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Seyit Mehmet Özkan Hüseyin Eroğlu Altınordu Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

EBRU:

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞTA ÇAĞLAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title