Haberler

Altınordu Adım Adım Geliyor

Ligde ilk yarının son üç haftasını 9 puanla kapatmayı hedefleyen Altınordu, deplasmanda Kızılcahamam’dan sonra Pazarspor’u da yenerken Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “İkinci adımı da attık.” yorumu yaptı.

Ligde ilk yarının son üç haftasını 9 puanla kapatmayı hedefleyen Altınordu, deplasmanda Kızılcahamam'dan sonra Pazarspor'u da yenerken Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "İkinci adımı da attık." yorumu yaptı. Beş haftadır kazanamayan Pazarspor karşısında çok önemli bir galibiyet alındığının altını çizen Eroğlu, "Ağır saha ve hava şartlarına rağmen gerçekten çok iyi ve özveriyle mücadele ederek üçte üç hedefimize bir adım daha yaklaştık." dedi.

Kazanma adına her şeyi yaptıklarını ifade eden Eroğlu, "İki haftadır alışık olmadığımız kar ve buzla kaplı zeminlerde zorlu rakiplerle oynuyoruz. Bu galibiyetlerin, bizim hakkımızdaki (dirençsiz) yorumlarını da sildiğini düşünüyorum. Yürümenin bile zor olduğu sahalarda, 90 dakika boyunca etkili ve baskılı bir şekilde oynayıp haklı galibiyetler alıyoruz. Rakibin durumuna ve saha şartlarına göre kendimizi ayarlayıp istediğimizi alıyoruz." diye konuştu.

Ligde son 9 maçtır kaybetmediklerini de hatırlatan Eroğlu, "Geçen sezondan bu yana aynı kimliğimizi koruyup yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Dokuz haftalık bu süreçte deplasmandaki Eyüp, Körfez FK, Bugsaş, Kızılcahamam ve Pazarspor maçlarından 13 puan çıkardık ve rakiplerimiz için kırılma noktası niteliğinde karşılaşmalar oynadık. Ancak ligde almamız gereken daha çok yol var. Şimdi öndeyiz ama önemli olan sezon sonunda rakiplerimizin önünde olabilmek." dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Eroğlu Kızılcahamam Pazarspor Altınordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title