Haberler

Altınordu-Adana Demirspor Soyunma Odaları

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-1 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Geçen hafta Bandırma galibiyeti çıkışın başlangıcıydı.

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-1 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Geçen hafta Bandırma galibiyeti çıkışın başlangıcıydı. Takımdaki oynama isteği ve tempo oturmaya başladı. İlk yarıda 1-0 öne geçtikten sonra savunma yaptık. Rakibin silahlarını biliyorduk. İkinci yarıda rakibi kalemizden uzak tutmak istedik. Golü buldular. Golden sonra oyunu bırakmadık. Kazanma adına yine pozisyonlar ürettik. Son dakikada da olsa golü bulduk. Kazanmayı daha çok isteyen bizdik ve kazandık. Her geçen gün daha iyi olacağız" dedi.

Kamuoyunda hakemler tarafından kollandıkları yönünde bir algı oluşturulduğunu dile getiren Eroğlu, "Şimdiye kadar hakemlerle sıkıntılar yaşadık, ancak bunları hiç gündeme getirmedik. Sanki hakemler bizi koruyormuş gibi bir algı oluştu. Böyle bir şey asla yok. Bizim hakemlerle işimiz yok. Onlar adilce maç yönetsinler başka bir isteğimiz yok, olmadı da. Bizi hedef göstermelerini kabul edemeyiz" şeklinde konuştu.

ADANA Demirspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu ise "Üç puan düşüncesiyle geldiğimiz bir maçtı. Ancak ilk yarıda saçma sapan bir gol yedik. İkinci yarının başından itibaren kurduğumuz baskı ile golü bulduk. Daha sonra her iki takım da pozisyonlar buldu. Uzatma dakikalarında yediğimiz gol böyle tecrübeli bir takımın yememesi gereken bir goldü. Ölü toplarda ve yan toplarda ciddi sıkıntımız var. Çalışmamıza rağmen üstesinden gelemiyoruz. Altınordu'yu tebrik ediyorum" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Hüseyin Eroğlu Altınordu Bandırma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title