Haberler

Altınordu 1 Puana Rağmen Liderliğini Sürdürdü

Teknik direktör Eroğlu: "Oyuncularımı kutluyor ve kaybettiğimiz puanı çok çalışarak telafi edeceğimize inanıyorum"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta takipçilerinden Alanyaspor ile golsüz berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Oyuncularımı kutluyor ve kaybettiğimiz puanı çok çalışarak telafi edeceğimize inanıyorum" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, ligde 14 haftanın kaldığını, istikrarlı sonuçlar alan ekibin ipi göğüsleyeceğini belirtti. Mücadeleci ve iyi futbollarını devam ettirdiklerini kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maç kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Ligin en iyi takımlarından biri olan Alanyaspor'a karşı gerçekten zorlu bir maçı geride bıraktık. Özellikle ikinci yarının başlarından sonra çok etkili olduk ve pozisyonlar yakaladık. Kazanmaya yakın oynarken, penaltı gol olsa kaybedebilirdik de. Her şeye rağmen iyi mücadele ettik ve yüksek tempolu oynadık. Ancak daha dikkatli olabilirdik. Oyuncularımı kutluyor ve kaybettiğimiz puanı çok çalışarak telafi edeceğimize inanıyorum."

Alanyaspor karşısında Gökhan Kaba'nın kullandığı penaltı vuruşunu kurtarmayı başaran kaleci Evren Üstündağ da Ankaragücü'nün de puan kaybettiği haftada üst sıralarda bir değişiklik olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Kendi futbolumuzu oynamaya devam ettiğimiz sürece bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Futbolumuzun üzerine her gün yeni bir şeyler koyuyor ve herkesin beğenisini kazanıyoruz. İzmir'deki son iki maçta bunu skora yansıtamadık ancak daha dikkatli olup, çok çalışarak bunu da aşacağız. Gökhan Kaba'nın geçen hafta atığı penaltıyı izlemiştim. Yine aynı şekilde kullanacağını düşünerek tercihimi doğru köşeden yana kullandım."

Ligde 42 puan ve averajla Ankaragücü'nün önünde lider durumda bulunan Altınordu, gelecek hafta deplasmanda Bozüyükspor'la karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Eroğlu Gökhan Kaba Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title