Haberler

Altınlarını Aldığı Halasını, Yüzünü Gördüğü İçin Öldüren Yeğeni Polise Teslim Oldu

Batman'da dün öldürülen Suriyeli 3 çocuk annesi Fahriye Halil'in cinayet zanlısı olarak yeğeni 23 yaşındaki Shamel Alkhalel polise teslim oldu. İzmir'e gitmek için bileziklerini almaya çalıştığı halasının yüzünü görmesi üzerine öldürdüğünü söyleyen zanlı, "Yüzümü gördü 5-6 bıçak sırtına vurdum" dedi.

Aydınlıkevler Mahallesi'nde dün akşam bıçaklanarak öldürülen Suriyeli 3 çocuk annesi Fahriye Halil'i (63) öldürdüğünü söyleyen yeğeni polise teslim oldu. İzmir'e gitmek için kolundaki bilezikleri almaya çalışan kardeşinin oğlu Shamel Alkhalel'in (23) öz halasını 21 bıçak darbesiyle öldürdüğü ortaya çıktı. Akşam yaşadığı pişmanlık nedeniyle polisi arayarak cinayeti ittiraf eden Shamel Alkhalel, eve gelen polise pişman olduğunu belirterek, teslim oldu.

ALTINLARI ALMAK İÇİN HALASINI ÖLDÜRDÜ

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlı burada sorguya alındı. Emniyette verdiği ifadede, Shamel Alkhalel olayı şöyle anlattı:  "1.5 yıl önce Suriye'den Batman'a geldim. Burada bazen amcamın evinde bazen de halamın evinde kalıyordum. İzmir'e gitmeyi düşünüyordum, ama param yoktu. Halamın kolundaki bilezikleri gördüm. Her gün aklımdaydı. Sonra dün halamın evine geldim, ama vazgeçtim çıkıp biraz dolaştım. Sonra akşam geri döndüm halam beni görmesin diye kapının kenarından bekledim. Beni tanımaması için sırtına bir yumruk attım. Ama o beni görünce sersemledi ve 'sen misin?' dedi. Beni tanıdığını anlayınca da montumdan bıçağı çıkardım ve sırtına vurdum. Evden kaçmayı düşündüm, ama beni tanıdığı için bıçaklamaya devam ettim. Halam o sırada bana doğru eliyle kurtulmak için hamle yaptı. 5-6 bıçak vurdum, ama sonrasını hatırlamıyorum, kaç bıçak vurdum bilmiyorum."

ÇIKARKEN HALAM CAN ÇEKİŞİYORDU

Cinayet sonrası akşam kalmak için amcasının evine gittiğini anlatan Shamel Alkhalel, "Halamın öldüğünden emin değildim, kolundan bilezikleri aldım, bıçağı da halının altına sakladım. Evden çıkarken halam yerde can çekişiyordu. Halamı bıçaklarken, parmağıma bulaşan kanı su birikintisinde yıkayarak temizledim. Akşam kalmak için amcamın evine gittim. Burada halamın öldüğünü söylediler, ağladım. Çok pişman olmuştum. Polisleri aradım her şeyi anlattım ve polisler gelip beni aldı" diye ifade verdiği belirtildi.

ELİNE ZARAR VERMEDİM, BİLEZİKLER RAHAT ÇIKTI

Sorgu sırasında cesedin çekilen fotoğrafları gösterilerek, 21 bıçak darbesi ile Fahriye Halil'in öldürüldüğünün sorulması üzerine Shamel Alkhalel, "Ben sadece 5-6 bıçak vurdum, geri vurduklarımı hatırlamıyorum. Yanımda kimse yoktu, tek başımaydım. 21 bıçak darbesini kesinlikle vurmadım. Eline de zarar vermedim bilezikleri rahat bir şekilde çıktı. Bu olayı sadece ihtiyacımı karşılamak için yaptım. Halamı da benim yüzümü gördüğü için öldürdüm. Çok pişmanım, pişman olmasam altınları satardım" diye cevap verdi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan Shamel Alkhalel, akşam saatlerinde Batman Adliyesi'ne çıkarıldı. - Batman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Batman İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title