Haberler

Altındağlı Kadınlardan Şiddete Sıfır Tolerans

Altındağ Belediyesi’nin düzenlediği seminerlerle daha bilinçli bir hale gelen Altındağlı kadınlar, şiddete bir kez daha ‘hayır’ dedi.

Altındağ Belediyesi'nin düzenlediği seminerlerle daha bilinçli bir hale gelen Altındağlı kadınlar, şiddete bir kez daha 'hayır' dedi.

Altındağlı kadınlar, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde bir araya geldi. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi'ndeki programa Altındağ Belediyesi'ne bağlı 24 kadın eğitim kültür merkezinden 250 kişi katıldı. Altındağlı kadınlar, duyarlı davranışlarına bir yenisini daha ekleyerek şiddete karşı asla taviz vermeyeceklerinin altını çizdi. Kadın haklarına yönelik konuşmaların gerçekleştiği seminerde önemli mesajlar verildi. Daha önce şiddete maruz kalan kadınların haberlerini gazete kupürlerinden kesip toplayan Altındağlı kadınlar, bu durumu sahneye taşıdı. Haberleri birer birer sahnede okuyan Altındağlı kadınların tiyatro gösterisi büyük alkış aldı. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için hazırlanan pankartlar de dikkatlerden kaçmadı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title