Haberler

Altındağlı Gençler 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Andı

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni duygu dolu bir programla andı.

Altındağ Belediyesi'nde 17 farklı mahallede hizmet veren Gençlik Merkezlerinin öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki'nin ev sahipliğindeki programa, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ve AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, çocukların mini tiyatro performansları ile devam etti. Çanakkale türkülerinin de seslendirildiği programda, okunan şiirler seyircileri duygulandırdı. Ustalara taş çıkartan performansla sahnede devleşen çocuklar, hep birlikte "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" mesajı verdi.

"Altındağ'ın tüm gençleri ile gurur duyuyorum"

Altındağ'ın tüm gençleri ile gurur duyduğunu ifade eden Tiryaki, Altındağ'a 17 Gençlik Merkezi açtıklarını ve bu merkezlere 25 bin öğrencinin devam ettiğini hatırlattı. Geleceği güzelleştirecek nesiller yetiştirmek için çalıştıklarını belirten Tiryaki, "Bugün gördüklerimiz, bunun hiç de uzak olmadığını bir kez daha bize gösterdi. Tüm çocukları tebrik ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum. Türkiye'nin İstiklal Mücadelesi, Çanakkale Zaferi ile başlamıştır" diye konuştu.

Tiryaki, Türkiye'de yaşayan herkesin Çanakkale'yi mutlaka görmesi gerektiğine dikkat çekti.

Anma programında görev yapan tüm çocukları canı gönülden kutladığını belirten Arslan, Çanakkale şehitlerini rahmetle andı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Çanakkale Zaferi Veysel Tiryaki Güncel Haberler

title