Haberler

Altındağ ve Ödemiş Belediyeleri Çeşitli Mal Alımları İçin İhale Açtı

Altındağ ve Ödemiş belediyeleri ile TCDD Afyon Beton Travers Fabrikası Müdürlüğü çeşitli mal alımları için ihale açtı.

Altındağ ve Ödemiş belediyeleri ile TCDD Afyon Beton Travers Fabrikası Müdürlüğü çeşitli mal alımları için ihale açtı.

İhalelere ilişkin duyurular, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Altındağ Belediyesi ilçenin Sakarya Mahallesi'nde bulunan 7 adet restore edilmiş 2 katlı ahşap evi arsasıyla KDV hariç 350 bin lira ile 1 milyon 200 bin lira gibi değişen fiyatlarla satışa çıkarttı. İhale, 21 Mart 2012 tarihinde açık teklif usulüyle yapılacak.

Ödemiş Belediyesi de, Entegre Katı Atık Yönetimi Tesislerinin yapımı ve işletilmesi işi için imtiyaz hakkı verilmesi işini ihale edecek. İhale, 23 Mayıs 2012 tarihinde kapalı teklif usulü ile yapılacak.

TCDD Afyon Beton Travers Fabrikası Müdürlüğü, 8 bin 500 ton çimento satın almak için ihale açtı. İhale, 29 Mart 2012 tarihinde açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek.

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, kurumun ihtiyaç duyduğu baskı materyalleri ile masa üstü santrifüjünü satın almak için ihale açtı. İhaleler, sırasıyla 23 Mart ve 26 Mart 2012 tarihleri arasında kapalı zarfla teklif alınma usulüyle yapılacak.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Altındağ Belediyesi Sakarya Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title