Haberler

Altındağ'ın Pazar Buluşmalarında Gönüller Hoş Sohbetle Doldu

Altındağlılar, birlik ve beraberliğin sembolü olan pazar buluşmalarında yine bir araya geldi. Altındağ Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve artık bir gelenek haline gelen pazar buluşmalarında gönüller bir kez daha hoş sohbetle doldu. Birbirlerini görmeye fırsat bulamayanlar, uzun zamandır bir dost selamına ihtiyacı olanlar, Ulucanlar Cezaevi çatısı altında buluştu. Programa yaklaşık 500 kişi katıldı.

YABANCI MİSAFİRLERDE ORADAYDI

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki, yeni dönemin ilk kahvaltısında Karapürçek mahallesi sakinlerini ağırladı. 8 yıldır devam eden pazar sohbetlerinde Altındağlı hemşehrileriyle aynı sofrayı paylaşan Başkan Tiryaki, program öncesinde tek tek masaları gezdi ve Altındağlıların elini sıktı. Başkan Tiryaki'nin misafirleri sadece Karapürçek halkı değildi. Gambiya Büyükelçisi Momodou Badjıe ve Güney Sudan Büyükelçisi Majok Guandong da eşleri ile birlikte Başkan Tiryaki'nin misafirleri arasında yer aldı.

KIYMETLİ KOMŞULARIM DİYE SESLENDİ

Başkan Veysel Tiryaki program sonrasında yaptığı konuşmada Altındağlılara 'Kıymetli komşularım' diye seslendi. Bu buluşmaların birlik ve beraberlik açısından önem taşıdığını ifade eden Tiryaki, "Hiç kimsenin bir araya gelmediği kadar sizle birlikte oluyorum" dedi. Başkan Tiryaki, günümüzde insani ilişkilerin ihmal edildiğine dikkat çekerek verilecek bir selamın olumlu sonuçlar doğuracağını söyledi. "Birbirimize gülen gözlerle bakmayı unuttuk" diyen Tiryaki, bir selamla insanların manevi yönden rahatlayacağını ve sofraların bereketle dolacağını belirtti.

VEYSEL TİRYAKİ FARKI

Altındağ Belediyesinin düzenlediği pazar sohbetlerinden vatandaş da memnun. Karapürçek mahallesi sakinlerinden Emine Birsel, Altındağ'da yediden yetmişe büyük bir aile olduklarını dile getirdi. Bu ailenin ayakta kalmasında Başkan Tiryaki'nin emeği olduğunu kaydeden Birsel, daha önce hiçbir yerel yöneticinin kendilerine böyle davranmadığını vurguladı.

Bir diğer mahalle sakini Hacer Zengin ise şöyle konuştu: "Bize değer veren, bizi dinleyen, bizi önemseyen bir belediye başkanımız var. Altındağlılar da bu durumun farkında. ve bunu sadece kahvaltılardan ibaret göremeyiz. Allah ondan razı olsun." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Veysel Tiryaki Karapürçek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title