Haberler

Altındağ Gıda Çarşısı Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern bir yaşamın imkanlarını sunan Altındağ Belediyesi, yatırımlarına devam ediyor.

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern bir yaşamın imkanlarını sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Bu yatırımlardan bir tanesi de Karapürçek mahallesine yapılan semt hali…

Yaklaşık 1100 metrekarelik bir alana sahip olan semt çarşısı, sebze meyveden, şarküteriye, et balıktan unlu mamullere, baharattan kuruyemişe kadar farklı ürünleriyle vatandaşın hizmetine açıldı.

BİR MARKETİN GIDA REYONUNDA NE VARSA, BURADA DAHA İYİSİ VAR…

Farklı mimarisiyle dikkat çeken ve içinde 20 dükkan bulunan semt çarşısı, tezgahları, içerisindeki konforu, temizliği ve çevre düzenlemesiyle Karapürçek ve çevre mahallelerinde oturanların ilk alışveriş durağı olacak şekilde tasarlandı.

Mahalle sakinlerinin rahat ve güvenli bir biçimde alıveriş yapabilecekleri çarşının, iç ve dış cephe dekorasyonunda her detay büyük bir titizlikle düşünüldü. Günlük getirilen ürünleri, temizliği, havalandırma ve aydınlatma sistemleri, güvenlik ve zabıta noktası, engellilerin de düşünüldüğü tuvaletleriyle göz dolduran tesis, Altındağ'da önemli bir boşluğu dolduracak.

Altındağ Belediyesi'nin bu tür projeleri önemsediğini belirten Başkan Yardımcısı Saim Parlak, vatandaşımızın kimden ne aldığını bilmediği mekanlar yerine, adresi, satıcının kimliği belli yerlerden alışveriş yapmasını tercih ettiklerinin altını çizdi.

DAHA TAZE, DAHA TEMİZ, DAHA LEZİZ ÜRÜNLER

Çarşı hakkında bilgi veren çarşı başkanı Cem Timur Hazar ise, şarküteri, et, tavuk ve balık, sebze-meyve, bakliyat, kuruyemiş, baharat ve unlu mamul ürünlerinin bulunduğu çarşının henüz yeni açıldığını, kulaktan kulağa duyan insanların çarşının müvadimi olmaya başladıklarını belirtti.

Çarşıya her sabah taze ürün geldiğini, organik ve yöresel gıdalar tercih ettiklerini, hem bütçeye, hem ağız tadına hitap ettiklerini belirten Cem Timur Hazar, hijyenden de taviz vermediklerinin üzerini hassasiyetle çizdi

HEM KALİTELİ HEM UYGUN FİYATLI

Burada dükkanı bulunan herkesin işinin uzmanı olduğunu söyleyen Hazar, çarşıdan eni iyi malın, en uygun fiyata alınabileceğini, marketlerde böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Balıkçı Nizam Şeker, çarşıda taze, günlük, devir daimi olan ürünlerin satıldığını söylerken, sebze ve meyve satan Erçin Yıldız, kendi bahçelerinde ürettikleri ürünlerin satışını yaptıklarını belirtti. Yöresel ürünler satan Necla Acun ise, gelen müşterilerin memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Buradan sürekli alışveriş yaptığını belirten Naci Kaya ise, güler yüzlü hizmet gördüklerini ve aradıkları her şeyi taze ve temiz olarak bulabildiklerini aktardı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Karapürçek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title