Haberler

Altındağ'da Kadınlar Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyor

Altındağ’da kadınlar hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Altındağ'da kadınlar hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Kadınlara seslenen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Kültür merkezlerine gelip burada bir kitap bile okusanız ufkunuz genişler" dedi.

Altındağ Belediyesi ve KOSGEB ortaklığıyla düzenlenen girişimcilik eğitimi meyvelerini vermeye devam ediyor. Karapürçek 2 Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyelerinden Zeliha Bayram da hayallerine kavuşan kadınlardan birisi oldu. Zeliha Bayram, açtığı güzellik merkeziyle Altındağlı kadınların neler yapabileceğini herkese gösterdi.

Karapürçek Mahallesi'ndeki işletmenin açılışına Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de katıldı. Başkan Tiryaki açılış kurdelesini keserek işletme sahibine hayırlı kazançlar diledi.

"Vaktinizi kültür merkezlerinde değerlendirin"

Altında Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaptığı konuşmada kültür merkezlerinin önemi üzerinde durdu. Merkezlere çok sayıda akademisyen, sanatçı, doktor ve öğretmen geldiğini hatırlatan Tiryaki, bu sayede Altındağlı kadınların önemli eğitimler aldığını vurguladı. Başkan Tiryaki, Altındağlı kadınların merkezlerdeki eğitimlerin ardından kendi işletmelerini açtıklarını belirtti. Kültür merkezlerinin sadece iş yeri açmak için fayda sağlamadığını dile getiren Başkan Tiryaki, buralardaki eğitimlerle kişisel gelişiminin arttığını söyledi. Tiryaki, kadınlara seslenerek "Kültür merkezlerine gelip burada bir kitap bile okusanız ufkunuz genişler" şeklinde konuştu.

"Kültür merkezleri olmasaydı yapamazdım"

İşletme sahibi Zeliha Bayram ise kültür merkezine 9 yıldır üye olduğunu belirtti. Burada 3 yıl kuaförlük, 1 yıl da cilt bakım eğitimi aldığını ifade eden Bayram, Karapürçek 2 Kadın Eğitim Kültür Merkezi sayesinde hayatında büyük değişiklikler olduğunu vurguladı. Bayram, "Bu dükkanı açmamda Veysel Başkanın payı büyük. Başkanımız bu kültür merkezlerini açmasaydı böyle bir şansım olmazdı. Kültür merkezine gelmeden önce sosyal bir hayatım yoktu. Televizyon karşısında vakit geçiriyordum. Şimdi durum çok farklı Yılmadım, çalıştım. Eşim çok destek verdi. Sonunda kendi dükkanımı açtım. Hayallerime kavuştum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Veysel Tiryaki Karapürçek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title