Haberler

"Altındağ'da 2005 yılı tam anlamıyla bir "kırılma noktası" oldu"

Güncelleme:

"Altındağlı çocuklara ve onların eğitimlerine ne kadar önem verdiğim artık herkes tarafından biliniyor" ifadesini kullanan Veysel Tiryaki, çocukların geleceği için yeni anaokulları yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Hedeflerinin Altındağ'ı, her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Kültürü, sanatı ve sosyal yapısı ile Başkent'e yakışır bir Altındağ olma yolunda ilerleyeceğiz" dedi. 2017 yılı faaliyetlerini de anlatan Tiryaki sözlerine şöyle devam etti: "2017 yılında Altındağ'da sağlık atağımız devam edecek. Yapımını tamamladığımız Aile Sağlığı Merkezleri'ni hizmete açacağız. Yeni kültür merkezleri yapıyoruz. Bunların açılışlarını gerçekleştireceğiz."

2017 yılında yüzlerce dönüm büyüklüğünde parklar yapacaklarının da müjdesini veren Tiryaki "2017'nin en iddialı projeleri arasında parklarımız yer alıyor diyebilirim. Feridun Çelik, Ulubey, Ali Ersoy, Karapürçek, Başpınar ve Doğantepe gibi hızla yapılaşan mahallelerimize devasa parklar yapıyoruz. Yapılaşmaya hız kazandıracağına inandığım ve yeşil alanların bir kente değer kattığını düşündüğümüz için bu projeleri çok önemsiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title