Haberler

Altındağ Belediyesi'ne Bir Ödül Daha

Başarılı çalışmalarıyla bugüne kadar pek çok ulusal ve uluslar arası ödüle layık görülen Altındağ Belediyesi, bir ödül daha kazandı."Cumhuriyet'in 100.yılına 10 Kala Gayrimenkul" temasıyla 10-11 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde...

Başarılı çalışmalarıyla bugüne kadar pek çok ulusal ve uluslar arası ödüle layık görülen Altındağ Belediyesi, bir ödül daha kazandı. "Cumhuriyet'in 100. yılına 10 Kala Gayrimenkul" temasıyla 10-11 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "ArkiPARC 2013"' etkinliği kapsamında verilen Gayimenkul Ödülleri'nde, "Belediye Ödülü" Altındağ Belediyesi'nin oldu. Altındağ Belediyesi, Hamamönü Kentsel Tasarım ve Sağlıklaştırma Projesi ile birinciliğe layık görüldü.

"Kentsel Kalite için Diyalog" temasıyla, gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerini buluşturan ArkiPARC 2013 etkinliğinde, geleneksel Gayrimenkul Ödülleri'nin yanı sıra bu yıl ilk kez Sürdürülebilirlik Ödülü ve Belediye Ödülü de verildi. Ödüller, Haliç Kongre Merkezi'nde, gazeteci Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen ödül töreniyle sahiplerine takdim edildi. Belediyeler tarafından kentli adına olumlu yönde bir değer artışının gerçekleşmesini sağlayan kamu hizmetlerinin teşvik edilmesini hedefleyen Belediye Ödülü, ArkiPARC kapsamında bu yıl ilk kez verildi. Yarışmada Altındağ Belediyesi, "Hamamönü Kentsel Tasarım ve Sağlıklaştırma Projesi" ile birinci oldu.

Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Şehir Plancısı Faruk Göksu, SK Planlama Kurucusu Şehir Plancısı Semra Kutluay, Argos Yapı'dan Ali Özbay, Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi Şehir Plancısı Savaş Zafer Şahin ve EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı'nın oluşturduğu jürinin değerlendirmeleri sonucunda, Altındağ Belediyesi stratejik yaklaşım kategorisinde belediye ödülüne layık görüldü.

"ÇALIŞMALARIMIZIN FARKEDİLİYOR OLMASI GURUR VERİCİ"

Ödülünü, SK Planlama Kurucusu Semra Kutluay'dan alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'da etap etap tarihi koruma çalışmalarını sürdürdüklerini ve Altındağ'ın tarihi dokusunu yeniden ayağa kaldırmak için gayret sarf ettiklerini belirtti.

Başkan Tiryaki, "Biz ödül almak için yapmıyoruz bu çalışmaları ancak çalışmalarımızın hem dünyada hem Türkiye'de önemli kurum ve kuruluşlar tarafından fark edilmesi ve ödüle layık görülmesi çok gurur verici" diyerek teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Veysel Tiryaki Haliç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title