Haberler

Altındağ Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu'ndan Büyük Başarı

Ulusal ve uluslararası pek çok yarışmada Altındağ'ı başarıyla temsil eden Yeni Altındağ Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Ankara İl Yarışması'nda üç farklı...

Ulusal ve uluslararası pek çok yarışmada Altındağ'ı başarıyla temsil eden Yeni Altındağ Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Ankara İl Yarışması'nda üç farklı kategoride dereceye girdi.

Ulusal ve uluslararası pek çok yarışmada Altındağ'ı başarıyla temsil eden Yeni Altındağ Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından düzenlenen Ankara İl Yarışması'nda üç farklı kategoride dereceye girdi. Altındağlı gençler tarafından oluşturulan ve sergiledikleri performanslarla büyük beğeni toplayan Altındağ Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu'nda Seğmen ekibi, 'Geleneksel Düzenlemesiz Dal Seğmenler' kategorisinde Ankara birincisi, Trabzon ekibi 'Geleneksel Düzenlemesiz Dal Horonlar' kategorisinde Ankara ikincisi ve Gaziantep ekibi ise 'Geleneksel Düzenlemesiz Dal Halaylar' kategorisinde Ankara ikincisi oldu. Altındağ Halk Oyunları Topluluğu, çeşitli dallarda aldıkları başarılı sonuçlar ile ekip olarak yarışmaya damgasını vurdu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Belediye spor kulübümüz bünyesinde oluşturduğumuz Halk Oyunları Topluluğumuzun tüm üyelerini ve hocalarını tebrik ederim. Belediye olarak kültür, sanat ve spora emek veriyoruz, yetenekli gençlerin önünün açılması gerek" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title