Haberler

Altındağ 5 Yeni Parkın Temelini Attı

Altındağ Belediyesi, yapılacak olan 5 parkın çalışmalarına Çamlık’ta inşasına başlanan parkın temelini atarak başladı.

Altındağ Belediyesi, yapılacak olan 5 parkın çalışmalarına Çamlık'ta inşasına başlanan parkın temelini atarak başladı.

Altındağ Belediyesi, Gülpınar, Yıldıztepe, Ali Ersoy, Çamlık, Alemdağ, Plevne mahallelerinde yapılacak olan 5 parkın yapım çalışmalarına Çamlık'ta yapılacak olan parkın temelini atarak başladı. Temel atma törenine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Tören İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlarken halk oyunları ekibi de küçük bir gösteri yaptı.

Törende konuşan AK Parti Ankara Milletvekili İşler, "Öncelikle temelini atacağımız bu 5 parkın Altındağımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. 40 dönüm gibi bir arazinin içerisine çok güzel bir park inşa edilecek. Bundan önce Altındağ'da Belediye Başkanımız Veysel Tiryaki 30 tane park inşa etti. Değerli belediye başkanımız çok konuşan birisi değil. Bizim bir sözümüz vardı; ayinesi iştir kişinin, lafına bakılmaz. Dolayısıyla kişinin aynası lafı değil,icraatıdır. Veysel başkanımız da hakikaten 11 yıldır icraatlarıyla konuşan bir belediye başkanı. Altındağ, değişim ve dönüşümün en hızlı ve en yoğun yaşandığı bir ilçe olmakla ne kadar övünse azdır" dedi.

"10 YIL ÖNCESİNE BAKTIĞIMDA ALDIĞIMIZ MESAFEYİ GÖRÜYORUM"

10 yıl öncesine baktığında Altındağ'ın yaşadığı değişimi görebildiğini kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise törendeki konuşmasında, "Altındağ'a kazandıracağımız tesislerin temel atma töreninde bizleri yalnız bırakmadınız. Çok içten duygularla şahsım belediyem ve Altındağ'lılar adına sizlere teşekkür ediyorum. Problemini çözebildiğimiz bölgelere belediye olarak yatırım yapıyoruz. Şu an içinde bulunduğumuz sokakların bundan 10 yıl öncesine baktığımızda aldığımız mesafeyi görüyorum. Altındağ Belediye'nin laf üretmeyen iş üreten bir belediye olduğunu sadece Altındağlılar, Ankaralılar değil, bütün Türkiye biliyor" ifadelerini kullandı.

Tiryaki, bu sene bir değişikliğe giderek yaptıkları çalışmaları halkın da katıldığı temel atma törenleriyle açtıklarını belirterek, "Temel atma törenlerine Altındağlılar olarak alışkın değiliz. Sadece açılış yapıyorduk ama bu sene farklı olsun dedik. Burada temelini atacağımız yerde aslında şu tepecikte 3 dönümlük bir park vardı ama adı parktı. İşte biz burayı 40 dönüme dönüştürerek etrafını gecekondulardan arındırarak içindeki camiyi de yeniden restore ederek 40 dönümlük bir parkı bu mahalleye kazandırıyoruz. Yanımızdaki Alemdağ Mahallesi'ne de bir park yapıyoruz. Bunların açılışları da bu sene içerisinde gerçekleşecek. Altındağ'da büyüyen Ankara Milletvekilimiz Prof. Dr. Emrullah İşler hocamızda burada kendisine sizler adına teşekkür ediyorum. Altındağ adına yapılan bütün tesislerin hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Emrullah İşler Veysel Tiryaki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title