Haberler

Altında Büyük Düşüş, Gramı 98 Liraya Geriledi

Güncelleme:

Altın, Yunanistan anlaşması sonrası güvenli liman alımlarının azalması sonrası düşüşünü ikinci güne taşıdı. İç piyasada gram fiyatı 98 lira seviyelerine geriledi.

Altın, Yunanistan konusunda yeni bir kurtarma paketinin yolunu açan bir anlaşmaya varılmasının ardından güvenli liman alımlarının azalması ve yatırımcıların dikkatlerini ABD'nin faiz artırımının olası zamanlamasına çevirmelerinin ardından düşüşünü ikinci güne genişletti.

DIŞ PİYASA

Spot altın yüzde 0.2 düşerek, Singapur saati ile 10:44'te ons başına 1,156.25 dolara indi. Metal Pazartesi günü yüzde 1.1 düşüşle ons başına 1,151.27 dolara kadar inerek 8 Temmuz'dan bu yana en düşük seviyesini gördü ve günü yüzde 0.5 kayıpla kapatarak üç gün süren yükselişini sonlandırdı.

İÇ PİYASA

Altının gramı iç piyasada 98 lira seviyelerine indi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Yunanistan Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

HAKAN CAN:

:D ulan

7
2
yanıtYanıtla
zer:

Altın yükselişe geçecek ama ne zaman bu enflasyon la altın böyle durmaz gerçek fiyatı 150 170 liradır ....önü bir açılsa rahatlıkla bulur .....ama ne zaman üç yıl içinde gerçekleşir bence .....yatırım alanları dünyada daralıyor senaryo böyle .....bence

2
2
yanıtYanıtla
Gözlem:

Her köşebaşı bir kuyumcu oldu. . Bu işten kazanmasalar, o dükkanlar bir ay dayanamazdı. . ! Altından değil, işçilikten kazanıyor olmalılar. . :)

3
0
yanıtYanıtla
ARTIK ALTIN ALMAYIN:

ALTIN 4 YILDIR HİÇ ARTMADI 10 YILLIK GRAFİĞİNE BAKIN

2
1
yanıtYanıtla
kapkara:

kazanan gene kuyumcu oldu kaybeden ise halk . . . en büyük zarar işlenmiş 22 ayarda. .

3
0
yanıtYanıtla
123:

Evet koalisyon olmadı ama bu arada olan iyi şeyleri koalisyonsuzluktan, kötüleri seçim sonucundan bildiniz :D

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title