Haberler

Altınçay Mahallesi'ne HBB'den Yeni Köprü

Güncelleme:

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelindeki köprü yapım hizmetleri kapsamında Antakya İlçesine bağlı Altınçay Mahallesi'ne yeni bir köprü kazandırmak için hızlı bir çalışma başlattı.

İNŞA EDİLEN KÖPRÜ 13 METRE GENİŞLİĞE VE 30 METRE UZUNLUĞA SAHİP

Antakya'nın en işlek mahallelerinden biri olan Altınçay Mahallesi'ne başladığı yeni köprü yapım çalışmasını kısa süre içerisinde bitirmek için özveriyle mesai yapan HBB Ekipleri, ulaşımı rahatlatmak anlamında giriştiği bir hizmeti daha vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

13 metre genişliğinde ve 30 metre uzunluğunda kazık temelli inşa edilen köprü ile birlikte önemli bir güzergâhtaki ulaşım problemini ortadan kaldıracak olan HBB Ekiplerinin bu çalışması, mahalle sakinleri ile köprüyü sık kullanan vatandaşlardan büyük takdir topladı.

MAHALLE SAKİNLERİ, HİZMETTE AYRIM GÖZETMEYEN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan yeni köprü ile mahalledeki ulaşımın rahatlayacağını kaydeden HBB Ekipleri, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi. Mahalle sakinleri projeyi kısa bir zamanda uygulanma aşamasına getirerek ayrım gözetmeksizin hizmet sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antakya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title