Haberler

Altın Vuruşla Hayatını Kaybetti

Gaziantep'te Aşırı Dozda Uyuşturucu Alarak Hayatını Kaybeden Bir Kişinin Cesedi, Yaklaşık Bir Hafta Sonra Koku Nedeniyle Fark Edilerek Bulundu.

Gaziantep'te aşırı dozda uyuşturucu alarak hayatını kaybeden bir kişinin cesedi, yaklaşık bir hafta sonra koku nedeniyle fark edilerek bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Şahveli Mahallesi'nde ikamet eden Bülent A. (30), yaklaşık bir hafta önce evinde aşırı dozda uyuşturucu aldı. Bülent A. ile birlikte yaşayan kardeşi Murat A., odasından çıkmayan kardeşinin durumundan şüphelendi. Eve yayılan koku nedeniyle durumu fark eden Murat A., kardeşinin bulunduğu odanın kapısını kırarak içeri girdi. Kardeşini ölü olarak bulan Murat A., sağlık ekiplerini ve polisleri eve çağırdı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, Bülent A.'nın yaklaşık bir hafta önce aşırı dozda uyuşturucu madde alması nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşıldı. Daha sonra Bülent A.'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan incelemelerin ardından cenaze, toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(HD-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title