Haberler

Altın Vuruş' Sonu Oldu

Altın vuruş yaparak vücuduna eroin enjekte eden genç yolda hayatını kaybedince, arkadaşları cesetle birlikte Safranbolu’da hastaneye geldi.

Altın vuruş yaparak vücuduna eroin enjekte eden genç yolda hayatını kaybedince, arkadaşları cesetle birlikte Safranbolu'da hastaneye geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mahir K. (29), Osman A. (29) ve Ahmet Karaman (32) dün gece eğlenmek için Ankara'ya gitti. Gece geç saatlere kadar eğlenen 3 kafadar uyuşturucu aldıktan sonra Karabük'e gelmek üzere yola çıktı. Mahir K. idaresindeki 06 ZIZ 69 plakalı otomobil ile sabaha karşı yola çıkan 3 arkadaştan Ahmet Karaman, vücuduna enjekte ettiği eroinin etkisi sonucu Bolu'nun Gerede ilçesi yakınlarında kalp krizi geçirmeye başladı. Bu sırada arkadaşlarının fenalaştığını gören Mahir K. ve Osman A. aracı durdurarak kalp masajı yaptı. Kalp masajının ardından Karaman'ın arkadaşları, otomobil ile Safranbolu Devlet Hastanesi'ne geldi. Acil servise başvuran şahısların arkadaşlarının kalp krizi geçirdiğini söylemesi üzerine nöbetçi doktorların yaptığı kontrolde, Karaman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bu sırada hastane polisi tarafından Mahir K. ve Osman A. gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının hastane önündeki otomobil içerisindeki incelemesinin ardından Karaman'ın cesedi, polisler tarafından çıkarılarak otopsi yapılmak üzere belediye morguna kaldırıldı.

Ahmet Karaman'ın üzerinden bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, otomobil çekiciye yüklenerek arama yapılmak üzere Safranbolu Emniyet Müdürlüğü bahçesine kaldırıldı.

BİR HAFTA ÖNCE YAPILAN OPERASYONDA YAKALANDI

Öte yandan, Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin bir hafta önce Safranbolu'da yaptığı bir operasyonda aralarında Ahmet Karaman'ın da bulunduğu 5 kişinin uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alındığı ve mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Karaman Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

sabri reis:

bir hafta önce Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri almadı safranbolu asayiş resmi ekibi aldı ve onlara teslim etti. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title