Haberler

Altın Safran Belgesel Film Festivali Başvuruları Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Kültürel Miras ve Korumacılık‘ ana teması ile yola çıkılan ve 17.’si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinin başvuruları devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen, 'Kültürel Miras ve Korumacılık' ana teması ile yola çıkılan ve 17.'si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinin başvuruları devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen, 'Kültürel Miras ve Korumacılık ' ana teması ile yola çıkılan ve 17. si gerçekleştirilecek olan Uluslararası alanında tek ve her yıl katılımın daha da artan Altın Safran Belgesel Film Festivalinin bu yıl daha büyük bir coşku ve ilgiyle devam edeceği tahmin edilirken her yıl bir de alt tema ile desteklenen festivalde bu yılki alt temanın 'Medeniyetimizin Manevi Dinamikleri' olarak belirlendiği bildirilirken Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, " Festivalimiz her yıl bir önceki yıla oranla daha yoğun katılım ve ilgi ile büyüyerek gerçekleştiriliyor. Bu yılda ilginin yoğun olması bizleri sevindiriyor. 17'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında düzenlenen, Belgesel Film Yarışması ve yine 17. sı yapılacak olan Altın Safran Fotoğraf yarışmasına tüm belgesel film ve fotoğraf severleri davet ediyoruz" denildi.

Ayrıca yarışmaya katılmak isteyenlerin ise http://www.altinsafran.org internet sitesinden başvuru yapabilecekleri ve belgesel film yarışmasında son başvuru tarihinin 19 Eylül 2016 Pazartesi olduğu belirtildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Safranbolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title