Haberler

Altın Petek'te 1 milyon kazanma stratejisi

ilandır
Güncelleme:

"Türkiye'nin yüzde yüz yerli bilgi yarışması" sloganıyla TRT1'de yayınlanan Altın Petek'in son bölümüne Fırat Menderes Zengin'in 1 milyonluk ödül stratejisi damga vurdu

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Altın Petek'in dün yayınlanan bölümünde iddialı yarışmacı Fırat Menderes Zengin oldukça keyifli bir yarışma çıkardı. Hedefinin 15 sorunun tamamını bilerek 1 milyona ulaşmak olduğunu belirten yarışmacı belirlediği strateji doğrultusunda adım adım ilerledi.

1 MİLYONA 4 SORUSU KALMIŞTI

İlk bronz jokerini dördüncü soruda kullanan Zengin, sekizinci soruya kadar üç bronz ve bir gümüş jokerini taşımayı başardı. Fırat Menderes Zengin, ikinci bronz jokerini sekizinci soruda kullandı.

Yarışmaya başlarken en az 30 bin lira kazanacağını iddia eden yarışmacı, bu rakama ulaştığı dokuzuncu soruyu da bir bronz jokerinin yardımıyla geçti ve böylece hedeflediği alt rakamı geride bırakmış oldu. Kalan bir bronz ve bir de gümüş jokerini 50 bin lira değerindeki onuncu soruda kullanan Zengin, bu soruya doğru cevap vererek 50 bin lirayı garanti altına aldı.

On birinci soruda Altın Petek'i açtırarak 100 bin lira değerindeki soruyu görme şansı yakalayan yarışmacı, bu soruya yanlış cevap verdi.

Sergilediği başarılı performansla ilgi çeken Fırat Menderes Zengin, Türkiye'nin yüzde yüz yerli bilgi yarışması Altın Petek'ten 50 bin liralık ödül ile ayrıldı.

Fırat Menderes Zengin videosu:

Menderes Türkiye Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

title