Haberler

Altın Palmiye Ödül Töreni Mersin'de Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Kültür, sanat, spor ve barış etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 1. Türkiye Altın Palmiye ödülleri, Mersin'de sahiplerini buldu.

Kültür, sanat, spor ve barış etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 1. Türkiye Altın Palmiye ödülleri, Mersin'de sahiplerini buldu. Birçok ünlü ismin ödül aldığı gecede İhlas Haber Ajansı (İHA) Spor Müdürü Mustafa Karagöl de 'Yılın Ajansı' ödülünü aldı.

Elit Ajans Genel Müdürü Nedim Delibaş'ın organizasyon komitesi başkanlığını yaptığı 1. Mersin Altın Palmiye Ödülleri töreninde, Türk sinema, kültür, magazin, spor ve basının çok önemli isimleri Mersin'de buluştu. Gecede 'Altın Palmiye Üstün Hizmet Özel' ödülünü alan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, ödül almanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, "Biz yıllardır tabi hep kendimize ödül vermeyi görev edindik. Sporcuları, basın mensuplarını, spor adamlarını, yöneticilerini ödüllendirdik ama ödül almayı hiç düşünmemiştik. Fakat bir gün geliyor insanlar sizi değerlendiriyor. Bu açıdan çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ödül törenlerinin insanları teşvik ettiğini de kaydeden Atalay "Sizin için önemli anıları oluyor. Bir köşenize koyuyorsunuz ve onunla yaşıyorsunuz. Ben daha çok ödül vermeye devam etmek isterim. Ödül alanların sayısının çoğaldığını görmek isterim. Ülkemiz büyüyor, gelişiyor. Her alanda çok kaliteli gençlerimiz yetişiyor. Onların hocaları yetişiyor. Çok büyük kabiliyetlerimiz var. El atmak lazım. Yeni yıldızlar yetiştirmek lazım. Bunlara zemin hazırlamak lazım, imkan sağlamak lazım. Bunlardan da asla kaçınmamak gerekiyor. Teşvik etmek lazım, önünü açmak lazım. Çünkü herkese ödül olabilir. Bu ülkenin çok büyük imkanları var. Çok geniş bir nüfusumuz var ve gittikçe artıyor. Bu gençlik bizim oldukça ve bunun da tecrübeli yöneticileri var oldukça hiç kimsenin ödülü kimsenin ödül almasına engel değil. Hepsi birbirini onure ederek, bu ülkeyi yaşanabilir bir hale getirmek mümkün. Bu yüzden de emek vermek, teşvik etmek lazım. Bu ödül törenleri de son derece önemli" şeklinde konuştu.

'Yılın Gazetecisi' ödülünü alan Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat da Mersin'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, kendisine bu ödülü layık görenlere teşekkür etti.

'Yılın Ajansı' ödülünü alan İHA Spor Müdürü Mustafa Karagöl ise gecede bulunmadan onur duyduğunu kaydederek, "Biz sadece spor yapıyoruz. Sporu da en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sporu yaparken bilfiil bir spor yapmıyoruz. Ama sporu yapanların haberini en iyi, en güzel ve tarafsız şekilde yapmaya çalışıyoruz. Onun karşılığında da bunu bize layık gördüler. Bize layık görenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

"OYUNCULUKTA İLK DEFA BİR ÖDÜL ALDIM"

Karagül dizisinde Kendal karakteri ile 'Yılın Karakter Oyuncusu' ödülünü alan Mesut Akusta ise Karagül dizisinde karakterini oluşturan senarist grubuna ve yapımcılara teşekkür ederek, "Bu ödül töreni ilk kez düzenleniyor. İlkin günahı olmaz. Ufak tefek aksaklıklar olabilir ama normal. Mersin'de böyle bir festivalin yıllar önceden olması lazımdı zaten. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Tabi bu ödül oyunculukta ilk ödülüm. Bunu da festivalin ilkinde almak nasip oldu. Güzel bir tesadüf oldu" diye konuştu.

'Vefa' ödülünü alan Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman da böyle güzel bir gecede olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah daha iyi organizasyonda daha iyileri olur diye düşünüyorum. Böylesi güzel bir gecede böylesi anlamlı ödüle layık görülmek ve bu ödülü bana layık görenlere çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

'Onur Ödülü'nü alan Türk sinemasının unutulmaz karakteri Nuri Alço ise hep birlikte böyle bir gecede bulunmanın ayrıcalık olduğunu vurgulayarak, "Bu ödül bence çok önemli. Birincisi Adana Altın Koza, ikincisi Antalya Altın Portakal ve Mersin böyle denize yakın bir yerde, çok güzel turizme açık bir yerde, bakir bir yerin olması ve sinemaya, platolara açık olması bu çalışmanın yapılması için uygundu. Bilhassa Türk sinemasının bu yıl 100. yılını kutlayacağız. Yüzüncü yılında Mersin'in hayata gelmesi, doğması, birincisini yaşaması benim için ayrıcalığı olan önemli bir gün. İnşallah hayırlı olur. Emeği geçenler teşekkür ediyorum" dedi.

"KÖTÜ ADAMI OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Sunucu ünlü manken Elif Ece Uzun'un "Özellikle gençler sizi çok seviyor, bunu neye bağlıyorsunuz" sorusuna cevap veren Alço, "Karakter oyunculuğu çok önemli. Bir iyi bir de kötü adam vardır. Kötü adamı başarmak çok önemlidir. Gençlere, insanlara örnek olabildiysem oynadığım rollerle ne mutlu bana. Beni yine varım, yine kötü adamı oynamaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

'Onur Ödülü'nü alan Türk sinemasının unutulmaz karakteri Meral Konrat ise böylesine güzel bir gecede ödüle layık görüldüğü için herkese teşekkür ederek, "Bu ödüller insanı gerçekten güçlendiriyor ve heyecanlandırıyor. Umarım hep böyle gecelerin devamı hem de bu ödüllerin devamı adına herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

90'lar dizisindeki Nuri karakteri ile 'yılın erkek dizi oyuncusu' ödülünü alan Deniz Oral da bir Mersinli olarak bu ödülü almanın kendisi için şeref olduğunu belirterek, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hakikaten Mersinli olarak bizim hiç böyle organizasyonumuz olmadı, olmuyordu. Ben aynı zamanda ev sahibiyim. Bu yüzden bu ödülün hakkını vermeye devam edeceğim" diye konuştu.

90'lar dizisinde Mustafa karakteri ile 'yılın komedi oyuncusu' ödülünü alan Ümit Erdem de kendisini davet edip, ödül verenlere teşekkür ederek, "Çok güzel bir gece. Özellikle böyle ustaların bulunduğu, ustaların ödüllendirildiği bir gecede ödül alıyor olmam benim gibi genç birisi için, onları takip eden birisi için önemli. O yüzden teşekkür ediyorum" dedi.

'Yılın mankeni' ödülünü alan ünlü manken Jennifer Şebnem Schaefer da bir Mersin Silifkeli olarak bu ödülü almanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Bugüne kadar aldığım en anlamlı ödüllerden biriydi. Sosyal sorumluluk projelerine verdiğim desteği araştırıp beni ödüllendirenlere teşekkür ediyorum. Gerçekten beni çok gururlandırdınız" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Haber Ajansı Karagöl Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title