Haberler

Altın Kelebek Nedir? Altın Kelebek'te Kimler Ödül Aldı?

Güncelleme:

Altın Kelebek nedir? Altın Kelebek'te hangi ünlüler ödül aldı? İşte detaylar...

Altın Kelebek ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu Center'da düzenlenen görkemli bir törenle verildi. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gece bu yıl da "Pantene Altın Kelebek Ödülleri" adıyla düzenlendi. Oyuncu Pelin Akil ve ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sunuculuğunu üstlendiği törende, 30 dalda ödüller sahiplerini buldu. Programda ilginç anlar da yaşandı. Ödül verme töreni sırasında Müge Anlı sahnedeyken bir Banu Alkan Hayranı sahneye fırlayarak, ödül törenini sabote etti. Canlı yayın bir süreliğine kesildi. Öte yandan Diriliş Ertuğrul dizisi senaristi Mehmet Bozdağ ise sahnede konuşmasına fırsat verilmediği gerekçesiyle aldığı ödülü geri iade etti.

ALTIN KELEBEK'TE KİMLER ÖDÜL ALDI?

En iyi dizi: Diriliş Ertuğrul
En iyi kadın oyuncu: Burçin Terzioğlu (Poyraz Karayel)
En iyi erkek oyuncu: İlker Kaleli (Poyraz Karayel)
En iyi çocuk oyuncu: Beren Gökyıldız
Yılın medya olayı ödülü : Hande Fırat
En iyi erkek sunucu: Beyazıt Öztürk
Pantene Yıldızı Parlayanlar: Melisa Aslı Pamuk-Simge Sağın-Dilan Çiçek Deniz
En iyi proje: Tarkan
En iyi yönetmen: Çağrı Vila Lostuvalı
En iyi dizi çifti: Furkan Andıç-Leyla Lydia Tuğutlu (Tatlı İntikam)
Yılın şarkısı: Ayla Çelik (Bağdat)
En iyi klip: Hande Yener-Gülşen Aybaba
En iyi komedi dizisi: Kiralık Aşk
En iyi komedi dizisi kadın oyuncu: Elçin Sangu
En iyi komedi dizisi erkek oyuncu: Barış Arduç
En iyi kadın sunucu: Müge Anlı
Yılın TV programı ödülü: Müge Anlı ile Tatlı Sert
En iyi kadın haber sunucu: Nazlı Çelik
En iyi erkek haber sunucu: Fatih Portakal
Müzikte 20. yıl özel ödülü: Demet Akalın
En iyi spor programı: Yüzde yüz futbol
En iyi müzik grubu: Gripin
En iyi pop müzik erkek: Murat Boz
En iyi pop müzik kadın: Sıla
Yaşam boyu başarı: MFÖ
En iyi çıkış yapan solistler: Eypio-Derya Uluğ
En iyi fantezi halk müziği kadın: Sibel Can
En iyi fantezi halk müziği erkek: Serkan Kaya
Müzikte 50 yıl özel ödülü: Selami Şahin
En iyi gündüz kuşağı: Kısmetse Olur
En iyi magazin: Renkli Sayfalar

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ÖDÜLÜ NEDEN İADE ETTİ?

Bu yıl ki Kelebek Ödülleri törenine Diriliş Ertuğrul Dizisi damgasını vurdu. Yılın en iyi dizisi ödülü Diriliş Ertuğrul'a verildi. Ödül'ü almak için sahneye çıkan dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, ödülünü aldıktan sonra konuşturulmadan kulise gönderildi. Olanlar bundan sonra oldu, dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner, ödülü ayağının dibine koyup çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından olay yaratan bir yorumla paylaştı. Bunun üzerine ödül töreninin sunucusu Okan Bayülgen, adeta gösterilen tavırla alay edercesine, törende bir konuşma yaptı. Saatler gece yarısını geçtiğinde ise dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, ödülü iade ettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

ALTIN KELEBEK SABOTE EDİLDİ

"Altın Kelebek Ödülleri" töreninde Müge Anlı en iyi kadın sunucu ödülünü Erkan Yolaç'tan aldı. Anlı tam ödülünü alıp sahneden ayrılırken, Banu Alkan'ın hayranlarından biri canlı yayında sahneye fırladı. Yayını sabote edip mikrafonu eline alan Banu Alkan hayranı, "Türk sinemasının gelmiş geçmiş en güzel kadınını arıyorum. Şöyle bakıyorum güzel kadın göremiyorum. Şöyle bakıyorum Banu Alkan'ı bulamıyorum." dedi. Salondakiler bir anda neye uğradıklarını şaşırdı. Bir müddet süren sessizliğin ardından salondakiler gülmeye başladı.

Ancak herşey daha yeni başlamıştı.Törenin sunucusu Okan Bayülgen olaya el atıp bir anda sahneye fırladı. "Siz şu anda akışta olmayan bir performans içerisindesiniz. Siz Banu Alkan'la ilgili bir açıklamamı yapmak istiyorsunuz. Banu Alkan'ın burada olmasını mı eleştirmek istiyorsunuz?" diye töreni sabote eden Banu Alkan hayrınına sordu. Okan Bayülgen, cevap olarak ise "Hayır güzel bir kadın görmek istiyorum ama göremiyorum!" yanıtıyla karşılaşınca salon bir anda buz kesti. Bir anda törende ses kesildi. Bir müddet sonrada VTR'ye girilerek canlı yayın kesildi.


Kaynak: Haberler.com / Gündem

Zorlu Center pelin akil Müge Anlı Hürriyet Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title