Haberler

Altın Kalpler Projesiyle 13 Kişi Meslek Sahibi Oldu

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü İŞKUR Bartın İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülmekte “Altın Kalpler” isimli proje etkinlikleri kapsamında bugüne kadar 13 kursiyer meslek sahibi oldu.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü İŞKUR Bartın İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülmekte "Altın Kalpler" isimli proje etkinlikleri kapsamında bugüne kadar 13 kursiyer meslek sahibi oldu.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Bartın Valiliği, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje etkinlikleri kapsamında farklı meslek dallarında işbaşı eğitim programları düzenlenerek, başta dezavantajlı sosyal grupları oluşturan fertler olmak üzere, vatandaşların katılımlarını sağlayarak meslek sahibi olmalarına yardımcı olunması planlanıyor. Hazırlanan İşbaşı Eğitim Programlarını başarı ile tamamlayan 13 kursiyer meslek sahibi olurken, proje Bartın'lı vatandaşların tarafından beğeni kazandı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bartın Valiliği Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title