Haberler

Altının Freni Patladı

Güncelleme:

Altın ABD'de istihdamdaki artışların doları güçlendirmesi ile birlikte değer kaybetti.

Altın, Avrupa Merkez Bankası'nın ilave teşvikleri görüşeceği toplantı öncesi, ABD'de istihdamdaki artışların faizlerin yükseltileceği beklentilerini güçlendirmesi ve bunun sonucu doların değer kazanması ile birlikte geriledi.

Spot altın yüzde 0.4 düşüşle ons başına 1,204.69 dolara kadar inmesinin ardından, Singapur saati ile 12:27'de 1,205.86 dolara geldi. Fiyatlar 1 Aralık'ta 1,221.43 dolara kadar çıkarak 29 Ekim'den bu yana en yüksek seviyesini gördü. Şubat vadeli altın kontratları, New York Comex piyasasında, yüzde 0.2 düşüşle ons başına 1,205.90 dolara indi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (23)

Mustafa:

Freni patladı dediklerinde benim anladığım en az yüzde 10, Gerçekte olan yüzde 0. 2

42
2
yanıtYanıtla
altınım yok:

gramı 84 ile 87 lira arası gidip geliyor spelikasyona açık gerçi altınımda yok, altın alacak paramda yok niye kafa yordum ki anlamadım

32
2
yanıtYanıtla
esatasaf:

Ne freni patlaması yahu 84-87 arasında gidip geliyor bu da haber mi şimdi !?

26
2
yanıtYanıtla
KUYUMCU:

TÜRK MİLLETİİN GENLERİNDE ABARTMAK VAR. NE İMİŞ ALTIN IN GRAMI 86 BİN LİRA OLUNCA FRENİ PATLIYORMUŞ. ULAN BU ALTIN 105 BİN LİRADAN 3 YIL SONRA 86 BİN LİRAYA DÜŞMÜŞ BUNUN NERESİNDEN FREN PATLAMIŞ OLUYOR. ASLIN DA ŞU AN DA ALTININ FİYATI 115 BİN LİRA OLMASI LAZIM. NE DİYECESİN Kİ MİLLETİN HEPSİ GUNDİ OLMUŞ.

19
6
yanıtYanıtla
arpa:

aklı olan altın yerine tarım ürünlerine yatırım yapar kaptırmayın paralarınızı seçim geliyor söylemesi. . .

12
8
yanıtYanıtla
asiiMobil-ANDROID:

altin dibe vurdu diyolar almaya gidiyok gene ayni yuksek fiyat gene ayni yuksek annamadimmki

19
1
yanıtYanıtla
E.Spor:

Toplu param var sizce gram altın alsam mı ?

12
7
yanıtYanıtla
süleymen şanşal:

Bu nasıl bir haber Allah aşkına. Altının freni patladı diye başlık atmışlar, düşe düşe 0, 2 düşmüş. Bakıyorum medyanın genelinde hep altın çok düştü altına hucum algısı yaratılmaya çalışılıyor. 1 yılda 90 tl den 85 tl ye düşmüş. Bu mu yani. ?

16
2
yanıtYanıtla
altın elbiseli adamm:

altını ucuzladı diye laf ediyorlar da bi bakıym yatırım olarak değerlendiriyom ama hiç düsmüs gibi durmuyorr.

13
3
yanıtYanıtla
ZAKKUM:

MANİPİLASYON-SÜPEKİLASYON_SANAL ALTIN DERKEN ALTIN ARTIK ''''TENEKE''''OLMUŞTUR ! İSTEDİKLERİ GİBİ OYNUYORLAR -ARTIK GÜVENİLMEZ OLDUĞU KESİN

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title