Haberler

Altid Görev Dağılımı Yaptı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) 4 Ekim’deki genel kurulda göreve gelen yeni yönetimi ilk toplantısını yapıp görev dağılımını gerçekleştirdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin (ALTİD) 4 Ekim'deki genel kurulda göreve gelen yeni yönetimi ilk toplantısını yapıp görev dağılımını gerçekleştirdi. Toplantıda alınan kararla iki olan başkan sayısı dörde yükseltildi.Toplantıda Başkanlığa Burhan Sili seçilirken başkan yardımcılığı görevlerine Hızır Bozdoğan, Mehmet Dahaoğlu, Servet Şakiroğlu ve Ayşegül Dursun Karaca getirildi. Genel Sekreter Elvan Güneş olurken muhasip üyelik görevi ise Halil Çakır'a verildi. Komiteler görev dağılımının da yapıldığı toplantıda projeler, fuarlar, mesleki gelişim, personel eğitimi ve bu eğitimi veren üniversite ve lise kurumları ile yapılacak çalışmalar görüşüldü.

İstişare ve proje kurulu oluşturulacak

Toplantıda bir konuşma yapan ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, önceki dönemde görev alan ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar için güç birliği yapan yeni yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Sili, dünya ve ülke genelinde oluşan gelişmelerin etki altına aldığı turizm sektörünün daha sağlam bir yapıya kavuşturulması konusunda geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de çalışmalarını sürdüreceklerini, sektörün ihtiyacı olan yasal düzenlemelerin, teşvik ve desteklerin oluşturulması için Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerine yönelik birebir veya TÜROFED kanalıyla çalışmalar yapacaklarını söyledi. Ayrıca Alanya özelinde turizme yönelik atılacak adımlar sürecinde herkesin birlikte karar vermesi noktasında bir İstişare Kurulu oluşturulacağını belirten Sili, geleceğe yönelik yeni fikirlerin ortaya konularak tartışılacağı ve yönetimde de değerlendirilerek hayata geçirileceği bir proje kurulunun da oluşturulacağını ifade etti.

Otelciler tanıtım çalışmalarına destek verdi

Alanya markasına yönelik yapılan tanıtım çalışmalarına maddi ve manevi olarak katkı sağlayan en önemli kurumlardan birinin ALTİD olduğunun altını çizen Sili, daha önce olduğu gibi görevde oldukları 3 sene boyunca tanıtım etkinliklerine ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'na (ALTAV) yapılan maddi desteğin dışında Alanya markasına yönelik şehirdeki tüm kurumların yaptıkları

tanıtım çalışmalarına da destek olduklarını vurguladı.

ALTİD bünyesinde Eğitim Komitesi (AHEP-ALKÜ), Turizm liseleri ve meslek okulları, Acente İlişkileri Komitesi, Sahil Komitesi, Tanıtım Araştırma Komitesi, Dalga Sörfü Proje Komitesi ve Doğa Sporları Proje Komitesi yer alıyor. ALTİD ayrıca, Kaymakamlık Sualtı ve Su Üstü Sportif Turizm Kurulu, Kaymakamlık Yamaç Paraşütü Komisyonu, Kaymakamlık Kıyı ve Sahil Şeridi Komisyonu, Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu, Alanya Kent Konseyi, Engelsiz Turizm Kenti Alanya Proje Birimi, Öğrenci Dostu Konaklama Tesisleri Projesi Kurulu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) VOC Test Projesi Kurulu ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Kurulu gibi şehrin turizm yapısının sürdürülebilirliğine katkı sağlayan dinamiklere de temsilci veriyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhan Sili Bozdoğan Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title