Haberler

Altı Hat İçin Komisyon Kararı Çıktı

Manisa’nın Kula ilçesinde 13 Ağustos’ta yapılan taşıma ihalesinde 6 hatta düşük bedel verilmesinden dolayı kanun gereği aşırı düşük bedel sorgulamasının ardından yapılan değerlendirmede 6 hattan 4 tanesinin S.S 152 Nolu Mot. Taş. Kooperatifine, 2 tanesinin de Özgüven Kula Turizm ve Taş. Ltd. Şti Firmalarına verildiği açıklandı.

Manisa'nın Kula ilçesinde 13 Ağustos'ta yapılan taşıma ihalesinde 6 hatta düşük bedel verilmesinden dolayı kanun gereği aşırı düşük bedel sorgulamasının ardından yapılan değerlendirmede 6 hattan 4 tanesinin S.S 152 Nolu Mot. Taş. Kooperatifine, 2 tanesinin de Özgüven Kula Turizm ve Taş. Ltd. Şti Firmalarına verildiği açıklandı.

Manisa'nın Kula ilçesinde İlköğretim ve orta okullarda taşımalı eğitim görecek bin 275 öğrenci için yapılan ihale sonucunda fiyat düşüklüğünden dolayı ertelenen hatlar, komisyon kararı ile belirlendi.

İhaleye katılan firmalar Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kurulan komisyon tarafından yapılan incelemelerde verdiği teklifler incelenerek muhammen bedelin altında olmasından dolayı aşırı düşük sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulama sonucunda düşük bedel verilen 6 hattın taşıma ihalesini S.S 152 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Özgüven Turizm ve Taşıma firması aldı.

Bu kesin olmayan sonuçlara göre düşük bedel verilen 6 hattan 4 tanesini alan S.S 152 Nolu Mot. Taş. Kooperatif Firması toplamda 32, Özgüven Kula Turizm ve Taş. Ltd. Şti firması ise toplamda 21 taşıma hattında 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında öğrencileri taşıyacak. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title